Φορολογικός σχεδιασμός και έγκαιρη πληροφόρηση στην Διοίκηση των Μικρών και Μεσαίων Επιχειρήσεων σε θέματα Marketing, Οικονομικών Υπηρεσιών, Γραμματειακής υποστήριξης εξ αποστάσεως, Τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης. Τηλέφωνο 210-9015539 Λογιστικό γραφείο - NEXUS management consultants - Φοροτεχνικοί 03 Ιανουαρίου

7 Ιανουαρίου 2010

Νέα ανάρτηση! Νέο έτος 2010!

Νέα ανάρτηση! Νέο έτος 2010!

Βλέπω το καινούργιο έτος, που έρχεται τρέχοντας, ίσως γιατί είναι ακόμα πολύ νέο και ξεκούραστο, να κουβαλάει όλα τα κακά του παλιού και φρικάρω από απόγνωση! Δυστυχώς δύσκολα θα συναγωνιστεί σε επιτυχίες τα καλά που έφερε το 2009. Επρόκειται μου φαίνεται να είναι μια ακόμα χρονιά που παραδοσιακά κρύβει μεγάλες προσδοκίες από όλους για τα πάντα!
Μεγάλες απογοητεύσεις, όμως ;
Γιατί όχι ; Αν είναι πράγματι έτσι... Με κανένα τρόπο όμως αν είναι απλώς άλλη μια προκατάληψη!
Στόχος μας, θα πρέπει να είναι το να φανταστούμε ότι τα πράγματα θα πάνε καλύτερα! Πραγματικά το μικρό νέο έτος μοιαζει με ένα μικρό παιδάκι. Ας φανταστούμε ότι ο μικρός θα γίνει ένας Ιπποκράτης όταν θα μεγαλώσει κι όχι ένας Χίτλερ. Στο χέρι μας είναι... ή μάλλον για να ακριβολογούμε στα εγκεφαλικά μας κύτταρα, να φανταστούμε κάτι καλό να έρχεται.

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ