Φορολογικός σχεδιασμός και έγκαιρη πληροφόρηση στην Διοίκηση των Μικρών και Μεσαίων Επιχειρήσεων σε θέματα Marketing, Οικονομικών Υπηρεσιών, Γραμματειακής υποστήριξης εξ αποστάσεως, Τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης. Τηλέφωνο 210-9015539 Λογιστικό γραφείο - NEXUS management consultants - Φοροτεχνικοί 13 Φεβρουαρίου

18 Φεβρουαρίου 2011

Πρόταση συγχώνευσης της ΕΤΕ προς την Alpha Bank

Η πρόταση συγχώνευσης της ΕΤΕ προς την Alpha Bank αναζωπυρώνει το αγοραστικό ενδιαφέρον. Κέρδη έως 5% ο τραπεζικός δείκτης, με τη διαπραγμάτευση των δύο μετοχών να έχει ανασταλεί.


Συγκεκριμένα, η απόφαση αναστολής διαπραγμάτευσης βρίσκει τη μετοχή της Alpha στα 4,88 ευρώ με κέρδη 6,32% και όγκο 2,54 εκατ. τεμαχίων, ενώ της ΕΤΕ στα 7,64 ευρώ με κέρδη 2,14% και όγκο 2,41 εκατ. τεμαχίων. 

Πηγή capital.gr

Το "κούρεμα" των 50δις ευρώ

Στο "βρετανικό μοντέλο" στρέφεται το οικονομικό επιτελείο, μετά από τις ανακοινώσεις των επικεφαλής της τρόικα για ιδιωτικοποιήσεις και πωλήσεις κρατικής περιουσίας 50 δισ. ευρώ στην επόμενη πενταετία και τις αντιδράσεις που ακολούθησαν.

Η κυβέρνηση φαίνεται να αποκλείει –τουλάχιστον σε αυτή τη φάση– το ενδεχόμενο πώλησης των κρατικών ακινήτων αλλά και το βρετανικό μοντέλο έχει τα προβλήματά του λόγω του κινδύνου της πτώχευσης και το απαραίτητο “haircut” τιμών που αυτό το ενδεχόμενο συνεπάγεται.  

Το κούρεμα των 50δις

 Το συγκεκριμένο μοντέλο λειτουργεί με δύο τρόπους :

  • μέσω των συμπράξεων δημόσιου και ιδιωτικού τομέα και
  • μέσω της μίσθωσης των ακινήτων σε ιδιώτες για μακροχρόνιο διάστημα - συνήθως 99 ετών. 
Η τελευταία πρακτική είναι ιδιαίτερα συνηθισμένη στη χώρα και εφαρμόζεται και για την απόκτηση ακινήτου μεταξύ ιδιωτών.
πηγή Capital.gr


Πηγή:www.capital.gr

Απογραφή τεχνικών επιχειρήσεων

Απογραφή τεχνικών επιχειρήσεων 


  Απογραφή σε τεχνικές επιχειρήσεις  Απογραφή σε τεχνικές επιχειρήσεις

Α. Υποχρέωση απογραφής σε τεχνικές επιχειρήσεις με βιβλία Β' Κατηγ.

Απαλλαγή οικοδομικών επιχειρήσεων
Με την Α.Υ.Ο.Ο. ΠΟΛ. 1152/14.12.2007, από 31/12/2007, ορίστηκε για τον επιτηδευματία που ασχολείται με την πώληση ανεγειρόμενων οικοδομών (οικοδομική επιχείρηση) να απαλλάσσεται από την υποχρέωση σύνταξης απογραφής για την οικοδομική του δραστηριότητα και μόνο. Ο επιτηδευματίας αυτός όταν διατηρεί και άλλη δραστηριότητα, πλην της ανέγερσης και πώλησης οικοδομών, για την υποχρέωση σύνταξης απογραφής κρίνεται με βάση τις γενικές διατάξεις (σύνολο εσόδων από όλες τις δραστηριότητες) σε συνδυασμό και με την Α.Υ.Ο.Ο. ΠΟΛ. 1134/2004.

17 Φεβρουαρίου 2011

Εξετάζεται παράταση των προθεσμιών για τις δηλώσεις εισοδήματος

Αναβολή 15 ηµερών για τις προθεσµίες εξετάζει το υπουργείο Οικονοµικών
Παράταση στο ραντεβού µε την Εφορία γύρω στο 15ήµερο εξετάζει να δώσει το υπουργείο Οικονοµικών σε ελεύθερους επαγγελµατίες και επιχειρήσεις για τις δηλώσεις φορολογίας εισοδήματος που για πρώτη φορά φέτος θα τις υποβάλουν, υποχρεωτικά, ηλεκτρονικά. 


Ηλεκτρονική δήλωση μέσω TAXISNET
  Αντί για την 1η Μαρτίου που θα πρέπει σύµφωνα µε το βιβλιαράκι της Εφορίας να προσέλθουν στο ραντεβού τους, το υπουργείο εξετάζει την έναρξη υποβολής  των δηλώσεων για επαγγελµατίες και επιχειρήσεις γύρω στις 15 Μαρτίου. Και αυτό καθώς η µαζική υποβολή τους φέτος, µέσω του TAXISnet, γίνεται για πρώτη φορά και η παράταση θεωρείται απαραίτητη προκειµένου να προλάβουν να οργανωθούν καλύτερα οι υπηρεσίες της Γενικής Γραµµατείας ΠληροφοριακώνΣυστηµάτων. Πόσωµάλλον όταν οι υπηρεσίες αυτές έχουν κληθεί το τελευταίο διάστηµα να αντιµετωπίσουν µεγάλο φόρτο εργασίας λόγω της περαίωσης, ενώ την ίδια στιγµή εκκρεµεί ακόµη η αποστολή άνω των 500.000 σηµειωµάτων Ενιαίου Τέλους Ακινήτων (ΕΤΑΚ) του 2009, καθώς επίσης και το σύνολο όσων αφορούν στον Φόρο Ακίνητης Περιουσίας του 2010.
Πηγή Τα Νέα

"Επαναπατρισμός κεφαλαίων τέλος" από ΕΕ

Αλλαγές στη νομοθεσία που αφορά στον επαναπατρισμό κεφαλαίων ζήτησε από την Ελλάδα η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, επειδή φορολογούνται με χαμηλότερο συντελεστή από εκείνον για τα κεφάλαια που παραμένουν κατατεθειμένα στο εξωτερικό.
"Επαναπατρισμός κεφαλαίων τέλος"
Συγκεκριμένα, αν οι Έλληνες που διατηρούν κεφάλαια στο εξωτερικό εκμεταλλευθούν τη φορολογική "αμνηστία" που προσφέρει το υπουργείο Οικονομικών, θα καταβάλλουν για διάρκεια τουλάχιστον ενός έτους φόρο 5% επί των κεφαλαίων, ενώ θα πλήρωναν φόρο 8% για τα κεφάλαια που δεν θα επιτρέψουν στα... πάτρια εδάφη.
Η Κομισιόν υποστηρίζει ότι πρόκειται για διακριτική μεταχείριση, που δεν συνάδει με την ελεύθερη παροχή υπηρεσιών και με την ελεύθερη κίνηση κεφαλαίων, που προβλέπονται από τους ευρωπαϊκούς κανονισμούς.
Αν η ελληνική κυβέρνηση δεν δώσει ικανοποιητική απάντηση εντός δύο μηνών, η Κομισιόν ενδέχεται να παραπέμψει το ζήτημα στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο, καθώς η παρούσα επιστολή αποτελεί "αιτιολογημένη γνώμη", δηλαδή  το δεύτερο και τελευταίο στάδιο της προδικαστικής διαδικασίας.
Πηγή Ελευθεροτυπία

16 Φεβρουαρίου 2011

Η λίστα με τις χώρες που έχουν εξωτερικό χρέος!

Αυτή είναι μια λίστα με τις χώρες που έχουν εξωτερικό χρέος. Δηλαδή το σύνολο του δημόσιου και ιδιωτικού χρέους προς πληρωμη σε συναλλαγμα, αγαθά ή υπηρεσίες στο εξωτερικό.
Αυτή η λίστα δεν περιλαμβάνει το καθαρό χρέος. Παρατηρείστε τις τραγικ.ές ασυνέπειες που παρουσιάζει αυτός ο κατάλογος.
Θα περίμενε κανείς ότι η Ελλάδα είναι πρώτη σε αυτή τη λίστα... Απλά, η Ελλάδα χρωστάει το 167% του ΑΕΠ της...ενώ για παράδειγμα η Μεγάλη Βρετανία το 416% του ΑΕΠ της !

Σελίδες προσγείωσης: Πώς να αυξήσετε την κίνηση προς την ιστοσελίδα σας!

Ο όρος “Landing Page” (σελίδα προσγείωσης) αναφέρεται στην σελίδα εκείνη που οι επισκέπτες βλέπουν πρώτη। Μπορεί να είναι η αρχική σελίδα του website, κάποια εσωτερική σελίδα, μία σελίδα που είναι εκτός του κύριου website ή μερικές σελίδες μαζί. Η ανάλυση του τι κάνουν οι επισκέπτες στο landing page είναι το πρώτο βήμα στο landing page optimization.

Πολλές φορές ο ορισμός της αρχικής σελίδας ως landing page είναι, κατά κανόνα, λάθος. Αυτό ισχύει διότι η αρχική σελίδα, εξ ορισμού, είναι μια γενική σελίδα που απευθύνεται λίγο-πολύ σε όλους τους επισκέπτες। Οι επισκέπτες όμως δεν είναι όλοι ίδιοι. Διαφέρουν μεταξύ τους σε διάφορα χαρακτηριστικά Επομένως, η αρχική σελίδα δεν μπορεί να καλύψει τις διαφορετικές ανάγκες των επισκεπτών εξ αντικειμένου


Υπάρχουν πέντε στρατηγικές οι οποίες σε γενικές γραμμές που μπορούν να εγγυηθούν την βελτιστοποίηση μιας σελίδας προσγείωσης. Αυτές είναι οι εξής:

1) Ερευνήστε τον τρόπο με τον οποίο οι χρήστες χρησιμοποιούν τις μηχανές αναζήτησης για να βρούνε πληροφορίες. Προσδιορίστε τι ‘’λέξεις κλειδιά’’ χρησιμοποιούν τα οποία κατ’ επέκταση τους οδηγούν στο website σας και με ποια λογική πραγματοποιούν εισόδους σε ιστοσελίδες διαφορετικών websites τα οποία δεν περιέχουν αυτές τις λέξεις κλειδιά.

2) Ομαδοποιήστε σωστά το τμήμα της αγοράς στο οποίο θα απευθύνεστε με τις σελίδες προσγείωσης που θα δημιουργήστε Ερευνήστε το λεξιλόγιο που χρησιμοποιεί και τον τύπο ιστοσελίδων που διαβάζει.

3) Χρησιμοποιήστε και εμπιστευθείτε την τεχνολογία. Κάποιες εφαρμογές οι οποίες είναι διαθέσιμες στο εμπόριο για το κοινό, προσφέρουν την δυνατότητα στο website της εταιρείας σας να επικοινωνεί με τους επισκέπτες του site σας σε πραγματικό χρόνο και αυτόματα, αυξάνοντας κατακόρυφα τις πωλήσεις της εταιρείας σας.

4) Κεντρίστε το ενδιαφέρον των υποψήφιων πελατών σας σταδιακά. Οι πελάτες δεν κερδίζονται σε μια μέρα. Αντί να είστε απόλυτοι και να χάνετε πελάτες οι οποίοι δεν συναίνεσαν σε μια αγορά με την πρώτη επαφή, συνεχίστε να τους τραβάτε την προσοχή μέσω δυνατότητας εγγραφής τους στο εταιρικό σας newsletter, αποστολής e-mail σε αυτούς κλπ.

5) Δημιουργήστε κανάλια επικοινωνίας για τους πελάτες οι οποίοι έχουν κάνει χρήση των προϊόντων/υπηρεσιών σας. Αυτό επιτυγχάνεται εύκολα με την εισαγωγή ενημερώσεων σχετικών με το twitter καθώς και τα υπόλοιπα social media.

Βασικό βήμα στο landing page optimization είναι να εξακριβώσετε ποιες είναι οι σελίδες εκείνες του website οι οποίες επηρεάζουν περισσότερο τα κέρδη σας και να αποφασίσετε σε ποια στοιχεία τους θα κάνετε tuning και γιατί. Στόχος της Nexus είναι η παροχή ολοκληρωμένων λύσεων internet marketing και όχι μόνο.
Πηγή:www.businessweek.com

Πουλήστε τα ασημικά !!!

Προβαλλόταν κάποτε μια εκπομπή στην TV με τον χαρακτηριστικό τίτλο «…για λογαριασμό σας». Σε αυτό το reality, καταφεύγανε άνθρωποι ή και νοικοκυριά υπερχρεωμένα. Οι άνθρωποι αυτοί άλλοτε γιατί επιχειρήσανε, έχοντες άγνοια του κινδύνου κι άλλοτε διότι εκμαιεύσανε ένα καταναλωτικό δάνειο από κάποια τράπεζα είχαν υπέρογκα δάνεια να αποπληρώσουν!
Ο παρουσιαστής της εκπομπής, λοιπόν, ως σωτήρας ερχόταν και τακτοποιούσε τα πράγματα «αντί για αυτούς». Χρησιμοποιούσε στοιχειώσεις γνώσεις οικονομικών όπως για παράδειγμα ότι τα έσοδα ΠΡΕΠΕΙ να είναι περισσότερα από τα έξοδα.
Στηριζόμενος εκεί, εξηγούσε με απλά λόγια ότι η υπερχρεωμένη οικογένεια θα έπρεπε να σταματήσει την υπερκατανάλωση και να μειώσει τα έξοδα της. Από την άλλη μεριά θα έπρεπε να αυξήσουν τα έσοδα τους είτε βρίσκοντας μια προσοδοφόρα απασχόληση είτε πουλώντας κάποιο από τα περιουσιακά τους στοιχεία. Αυτές οι ενέργειες γίνονταν από τα μέλη της οικογένειας και μόνο με την συγκατάθεση τους.
Επιπλέον, οι συνεργάτες της εκπομπής, μεσολαβώντας για χάριν της τηλεθέασης σε εργοδότες που επιθυμούσαν τηλεοπτική προβολή, ευρίσκανε κατάλληλη απασχόληση στα μέλη της οικογένειας. Ταυτόχρονα, αναθέτανε σε μεσίτες την πώληση πχ κτημάτων της οικογένειας. Εξοικονομούσανε έτσι, άμεσα ένα μεγάλο χρηματικό ποσόν, με το οποίο θα διαπραγματεύονταν με τις τράπεζες.  
Από την άλλη επισκέπτονταν την/τις τράπεζες που χρεωστούσε οι οικογένεια και κάνανε κάποια ρύθμιση για την αποπληρωμή του χρέους. Ποια ήταν τα χαρακτηριστικά αυτής της ρύθμισης, του διακανονισμού αν προτιμάτε του χρέους; Οι υπερχρεωμένοι θα έπρεπε να πληρώσουν το μικρότερο δυνατό τόκο γι αυτό και ταυτόχρονα θα έπρεπε να καταβάλουν την μεγαλύτερη δόση που θα μπορούσαν με βάση τα έσοδα τους.
Το επόμενο κεφάλαιο της εκπομπής, έδειχνε το υπερχρεωμένο νοικοκυριό μετά την αποκατάσταση της ισορροπίας στο τρέχον ισοζύγιο του, να αρχίζει να κοιτάζει με αισιοδοξία το μέλλον του και να κάνει ακόμα και όνειρα!
Λοιπόν οι αναλογίες νομίζω είναι προφανείς! Οποιαδήποτε ομοιότητα με κράτη και Διεθνή νομισματικά ταμεία είναι σκόπιμη κι όχι συμπτωματική!
Το μεγαλύτερο πρόβλημα για τους υπερχρεωμένους (οικογένειες ή και κράτη) είναι οι ενέργειες που τους χαλούν τη βολή τους. «Έτσι είμαστε μαθημένοι» απαντάνε, ξεχνώντας ότι αυτές ακριβώς οι συνήθειες που μάθανε να αγαπάνε τους οδήγησαν στο σημείο της χρεοκοπίας! Οι ενέργειες που εμποδίζουν την περικοπή των εξόδων του δημόσιου τομέα, για παράδειγμα, προφανώς συναντάνε αντιδράσεις από τους εργαζόμενους που χωρίς την συγκατάθεση τους πρέπει να συμβάλλουν σε αυτή την διάσωση από την χρεοκοπία, με μείωση των μισθών τους. Επιπλέον στα υπερχρεωμένα κράτη, ένεκα του μεγέθους του χρέους, τα «ασημικά» που μπορούν να πωληθούν είναι πολύ μεγαλύτερης αξίας. Για αυτό το λόγο εγείρουν αμφιβολίες για τυχόν προμήθειες και «μεσιτείες» κάθε λογής. Το να ξεπουλήσεις «δημόσια περιουσία» φανερά, έχει κατά κάποιο τρόπο την έννοια της υποδούλωσης, του ξεπουλήματος της «εθνικής κυριαρχίας» κι έρχεται σε πλήρη αντίθεση με το να ξεπουλήσεις «κρυφά» την δημόσια περιουσία πχ.Siemens που είναι δείγμα «ευφυΐας»!
Τελευταίο αλλά όχι λιγότερο σημαντικό είναι το ιδεολογικό υπόβαθρο που ενυπάρχει σε οποιαδήποτε ενέργεια απαλλαγής από το χρέος και γίνεται πεδίο πολιτικής αντιπαράθεσης, χωρίς καμία πρακτική χρησιμότητα! Η αξιωματική αντιπολίτευση υπογραμμίζει την ανάγκη για ανάπτυξη! Είναι το αντίστοιχο της εύρεσης προσοδοφόρας απασχόλησης του παραδείγματος μας στα νοικοκυριά. Το κράτος της Ελλάδας χρειάζεται έσοδα. Τα έσοδα αυτά θα εξευρίσκονταν αν γινόντουσαν επενδύσεις στο έδαφος της. Αναμφισβήτητα! Που θα βρούμε τον τρελό όμως να επενδύσει σε μια χώρα που δεν μπορείς να κάνεις φορολογικό σχεδιασμό για πάνω από ένα έτος; Που δεν έχει αγορά ικανή να απορροφήσει τα προϊόντα του; κ.α.
Εδώ θα χρειαζόμασταν την βοήθεια του παρουσιαστή και της εκπομπής του… Όχι μόνο στο να μας ορίσουν τα περικοπτόμενα έξοδα αλλά και να μας δώσουν κάποια βοήθεια στην εξεύρεση εσόδων. Ειδικά τώρα που το σύμφωνο ανταγωνιστικότητας της Γερμανίας, προϋποθέτει την ύπαρξη της  ΕΕ υπό την ηγεσία της ΓΓ. Με ποιόν τρόπο; Το πλεόνασμα που παρουσιάζουν χώρες όπως Γαλλία, Γερμανία στο εμπορικό τους ισοζύγιο θα έπρεπε να το καταναλώνουν υποχρεωτικά σε χώρες όπως Ελλάδα, Ισπανία, Πορτογαλία, Ιταλία, με την μορφή διακοπών. Ή ακόμα και με την αγορά αγροτικών προϊόντων από τις ίδιες αυτές χώρες, χωρίς την επιβολή ποσοστώσεων κτλ.…αλλά βέβαια, με αυτό τον τρόπο θα μικρύνει το χάσμα του πλούσιου «Βορρά» με τον φτωχό «Νότο» της ΕΕ! Αν αναπτύξουμε την γεωργία μας, ίσως και να γίνουμε αυτάρκεις και στην περίπτωση της χρεοκοπίας δεν θα φοβόμαστε ακόμα και για τον βιοπορισμό μας!
Όλα αυτά θα γίνονταν μόνο στην περίπτωση που βρίσκαμε την δύναμη να διαπραγματευθούμε με τους πιστωτές μας ή την τρόικα(τον παρουσιαστή της εκπομπής!) «Συμφωνήσαμε να μειώσουμε τα έξοδα μας, να πουλήσουμε τα ασημικά μας ΑΛΛΑ από μεριά σας περιμένουμε μια ευνοϊκή ρύθμιση των χρεών μας ΚΑΙ εξεύρεση εσόδων!»
Για την ρύθμιση των χρεών μας έχουν ήδη ειπωθεί αρκετά! Προφανώς μιλάμε για επιμήκυνση του χρόνου αποπληρωμής των δανείων και μείωση του συνολικού μας χρέους με κάποιο κούρεμα της «αφάνας».
Δεν έχει πει κανένας όμως για την ανάγκη της αναδιανομής του πλούτου στην ΕΕ! Χρηματική ροή από τα κράτη με πλεονάσματα προς τα κράτη με ελλείμματα! Πως; Αγοράστε διακοπές και φρούτα. Διαφορετικά δεν υπάρχει τρόπος να διατηρηθεί, τουλάχιστον ως έχει, η ΕΕ!


Ξεκίνησε η εφαρμογή του επιδοτούμενου Προγράμματος «Εξοικονόμηση κατ' Οίκον»

Πρόγραμμα βελτίωσης της ενεργειακής απόδοσης των κτιρίων του οικιακού τομέα.
Το πρόγραμμα «Εξοικονόμηση Κατ'Οίκον» αποτελεί πρωτοβουλία του Υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής με στόχο την ενεργειακή αναβάθμιση κατοικιών κατασκευασμένων πριν από το 1980. με τιμή ζώνης έως €1.750/τ.μ.
Πρόκειται για συγχρηματοδοτούμενο πρόγραμμα, όπου το 1/3 των διατιθέμενων κεφαλαίων προέρχεται από εθνικούς και ευρωπαϊκούς πόρους, ενώ τα 2/3 του προγράμματος τα χρηματοδοτούν 4 τράπεζες που προέκυψαν από διαγωνισμό.
Οι επιλέξιμες για χρηματοδότηση από το πρόγραμμα παρεμβάσεις στις κατοικίες με σκοπό την ενεργειακή τους αναβάθμιση περιλαμβάνουν αποκλειστικά:
·         την αλλαγή των κουφωμάτων (πόρτες, παράθυρα).
·         τη θερμομόνωση (οροφής, τοίχων, κλπ) και
·         τη βελτίωση του συστήματος κεντρικής θέρμανσης ή ζεστού νερού,
Πράσινο σπίτι "Εξοικονόμηση κατ'οίκον"
όπως για παράδειγμα η μετατροπή του καυσίμου από πετρέλαιο σε φυσικό αέριο ή η εγκατάσταση ηλιακού θερμοσίφωνα.
Η χρηματοδότηση των παρεμβάσεων μπορεί να φτάσει συνολικά τις 15-000 ανά κατοικία και ανάλογα με την εισοδηματική κατηγορία του ιδιοκτήτη να έχει επιτόκιο από άτοκο (στην περίπτωση αυτή ο δανειολήπτης καταβάλλει μόνο την εισφορά του Ν128/75) έως και Λ.93%. (πλέον εισφοράς 0.12% του Ν. 128/75 επί του ποσού του δανείου που αναλογεί στα κεφάλαια της ΕΤΕ). Επίσης, και πάλι ανάλογα με την εισοδηματική κατηγορία του πολίτη, μπορεί να επιδοτηθεί μέχρι και το 30% του κόστους των παρεμβάσεων. Το πρόγραμμα καλύπτει επίσης και το κόστος των 2 ενεργειακών επιθεωρήσεων.
Η δράση πραγματοποιείται στο πλαίσιο του ΕΠ. Ανταγωνιστικότητα και Επιχειρηματικότητα (ΕΠΑΝΙΙ). του Ε.Π. Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη (ΕΠΠΕΡΑΑ) και των Π.ΕΠ. Μακεδονίας - Θράκης. Κρήτης και Νήσων Αιγαίου. Θεσσαλίας - Στερεάς - Ηπείρου, Αττικής με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και του Ευρωπαϊκού Ταμείου Περιφερειακής Ανάπτυξης της ΕυρωπαϊκήςΈνωσης.
Πληροφορίες: 210 97 97 400. http://exoikonomisi.ypeka.gr

15 Φεβρουαρίου 2011

Ανακοινώσεις μερισμάτων και συνελεύσεων εισηγμένων στο ΧΑΑ

ΠΙΝΑΚΑΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΩΝ
Τετάρτη, 16 Φεβρουαρίου 2011
ΒΙΟΚΑΡΠΕΤ Α.Ε.
Έκτακτη Γενική Συνέλευση
στις 16/2/2011, ημέρα Τετάρτη και ώρα 10,00 στα γραφεία της εταιρίας στο 5ον ΧΛΜ Ε.Ο. Λαρίσης Αθηνών, Λάρισα.
Παρασκευή, 18 Φεβρουαρίου 2011
ΣΑΟΣ Α.Ν.Ε. ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ
Έκτακτη Γενική Συνέλευση
την 18η Φεβρουαρίου 2011, ημέρα Παρασκευή και ώρα 17:30, στα γραφεία της έδρας της εταιρείας στην
Καμαριώτισσα Σαμοθράκη_
Δευτέρα, 21 Φεβρουαρίου 2011
Μερίσματα εισηγμένων

Ανακοινώσεις μερισμάτων
ΕΤΑΙΡΕΙΑ

ΜΕΡΙΣΜΑ
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ
ΔΙΑΝΟΜΗ
ALPHA TRUST ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ ΑΕΕΧ

θα προταθεί επιστροφή κεφαλαίου 0,10 για τη χρήση 2010.
-
-
VIVERE ENTERTAINMENT

δε θα διανεμηθεί μέρισμα για τη χρήση 1.7.2009 30.6.2010


ΓΕΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε.

δε θα διανεμηθεί μέρισμα για τη χρήση 2010


COCA-COLA Ε.Ε.Ε. Α.Ε.

θα προταθεί επιστροφή κεφαλαίου για τη χρήση 2010.
-
-
EUROLINE ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ Α.Ε.Ε.Χ.

Αποφασίσθηκε Επιστροφή Κεφαλαίου 0,07 ανά μετοχή το 2010
9/8/2010
18/8/2010
ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ Α.Ε.

Αποφασίσθηκε προμέρισμα 0,15 (πρίν από φόρους) για τη χρήση 2010.
1/10/2010
12/10/2010
ΕΛΤΟΝ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΑΕΒΕ

Αποφασίσθηκε επιστροφή κεφαλαίου 0,04 για τη χρήση 2010.
29/12/2010
10/1/2011
EUROBANK PROPERTIES ΑΕΕΑΠ

Αποφασίσθηκε προμέρισμα 0,15 (πρίν από φόρους) για τη χρήση 2010.
10/12/2010
21/12/2010
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΑΘΗΝΝ Α.Ε.Ε.

δε θα διανεμηθεί μέρισμα για τη χρήση 1.7.2009 30.6.2010


ΟΜΙΛΟΣ ΙΝΤΕΑΛ Α.Β.Ε.Ε.

Αποφασίσθηκε επιστροφή κεφαλαίου 0,60 για τη χρήση 2010.
29/12/2010
10/1/2011
ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΝΑΚΗΣ ΑΒΕΕ

Αποφασίσθηκε επιστροφή κεφαλαίου 0,16 για τη χρήση 2010.
5/1/2011
17/1/2011
ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΥΠΡΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΛΙΜΙΤΕΔ

Αποφασίσθηκε προμέρισμα 0,06 (πρίν από φόρους) για τη χρήση 2010. (Επίσης αποφασίσθηκε πρόσθετο προμέρισμα υπό μορφή μετοχών, αξίας 0,50 ανά μετοχή)
25/10/2010
11/11/2010
MARFIN POPULAR BANK

Αποφασίσθηκε προμέρισμα υπό μορφή μετοχών, 0,22 (πρίν από φόρους) ανά μετοχή, με τιμή έκδοσης 1,4472 για τη χρήση 2010.
3/12/2010
22/12/2010
JUMBO ΑΝΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ

Αποφασίσθηκε μέρισμα 0,189 (πρίν από φόρους) για τη χρήση 1.7.2009 30.6.2010
22/12/2010
3/1/2011
ΜΟΥΣΙΚΟΣ ΟΙΚΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΝΑΚΑΣ ΑΒΕΕΤΕ

δε θα διανεμηθεί μέρισμα για τη χρήση 1/7/2009 30/6/2010.


ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΓΝΣΤΙΚΝ ΑΓΝΝ ΠΟΔΟΣΦ.

Αποφασίσθηκε προμέρισμα 0,46 (πρίν από φόρους) για τη χρήση 2010.
14/12/2010
23/12/2010
TRASTOR Α.Ε.Ε.Α.Π. (πρώην ΠΕΙΡΑΙΣ Α.Ε.Ε.Α.Π.)

θα προταθεί μέρισμα 0,10 (πρίν από φόρους) για τη χρήση 2010.
-
-

Η παρούσα ανaφορά δεν είναι ούτε μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως οδηγός γιά Αγορές η Πωλήσεις Μετοχών, Παραγώγων ή Ομολόγων

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ