Φορολογικός σχεδιασμός και έγκαιρη πληροφόρηση στην Διοίκηση των Μικρών και Μεσαίων Επιχειρήσεων σε θέματα Marketing, Οικονομικών Υπηρεσιών, Γραμματειακής υποστήριξης εξ αποστάσεως, Τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης. Τηλέφωνο 210-9015539 Λογιστικό γραφείο - NEXUS management consultants - Φοροτεχνικοί ΙΟΒΕ: Στο χαμηλότερο επίπεδο υποχώρησε ο Δείκτης Οικονομικού Κλίματος.

7 Ιουνίου 2012

ΙΟΒΕ: Στο χαμηλότερο επίπεδο υποχώρησε ο Δείκτης Οικονομικού Κλίματος.

ΙΟΒΕ: Στο χαμηλότερο επίπεδο υποχώρησε ο Δείκτης Οικονομικού Κλίματος τον Μάιο στην Ελλάδα

ΙΟΒΕ: Στο χαμηλότερο επίπεδο υποχώρησε ο Δείκτης Οικονομικού Κλίματος τον Μάιο στην Ελλάδα ενώ πτωτικά κινείται ο δείκτης τόσο στην Ευρωπαϊκή Ενωση όσο και στην ευρωζώνη, σύμφωνα με την Ερευνα Οικονομικής Συγκυρίας του ΙΟΒΕ. Η επιδείνωση οφείλεται στην πτώση των προσδοκιών σε όλους τους τομείς, με εντονότερη την υποχώρηση στη Βιομηχανία και το Λιανικό Εμπόριο. Αντίθετα, η καταναλωτική εμπιστοσύνη κερδίζει έδαφος σε ΕΕ και ευρωζώνη.
Στο χαμηλότερο επίπεδο υποχώρησε ο Δείκτης Οικονομικού Κλίματος τον Μάιο στην Ελλάδα ενώ πτωτικά κινείται ο δείκτης τόσο στην Ευρωπαϊκή Ενωση όσο και στην ευρωζώνη, σύμφωνα με την Ερευνα Οικονομικής Συγκυρίας του ΙΟΒΕ.

Η επιδείνωση οφείλεται στην πτώση των προσδοκιών σε όλους τους τομείς, με εντονότερη την υποχώρηση στη Βιομηχανία και το Λιανικό Εμπόριο. Αντίθετα, η καταναλωτική εμπιστοσύνη κερδίζει έδαφος σε ΕΕ και ευρωζώνη. http://www.tovima.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια, ερωτήσεις ή παρατηρήσεις εδώ :

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ