Φορολογικός σχεδιασμός και έγκαιρη πληροφόρηση στην Διοίκηση των Μικρών και Μεσαίων Επιχειρήσεων σε θέματα Marketing, Οικονομικών Υπηρεσιών, Γραμματειακής υποστήριξης εξ αποστάσεως, Τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης. Τηλέφωνο 210-9015539 Λογιστικό γραφείο - NEXUS management consultants - Φοροτεχνικοί Συναντήθηκε η αμετακίνητη Μέρκελ με τον πρόεδρο της Κομισιόν, Ζοζέ Μπαρόζο.

5 Ιουνίου 2012

Συναντήθηκε η αμετακίνητη Μέρκελ με τον πρόεδρο της Κομισιόν, Ζοζέ Μπαρόζο.

Συναντήθηκε η αμετακίνητη Μέρκελ με τον πρόεδρο της Κομισιόν, Ζοζέ Μπαρόζο.

Τα ευρωομόλογα "θα εξεταστούν στο τέλος μιας διαδικασίας πολιτικής ολοκλήρωσης στην Ευρώπη
Τα ευρωομόλογα πολιτικής ολοκλήρωσης
ποδομείται, συναντήθηκε η αμετακίνητη Μέρκελ με τον πρόεδρο της Κομισιόν, Ζοζέ Μπαρόζο, προκειμένου να εξετάσουν προς τα ποιά κατεύθυνση οδεύουν οι εξελίξεις στην Ευρώπη.

Η γερμανίδα καγκελάριος δήλωσε ότι είναι απαραίτητες οι μεταρρυθμίσεις για την ανάπτυξη, ενώ ο κ. Μπαρόζο δεσμεύτηκε να πιέσει στη Σύνοδο Κορυφή προς την κατεύθυνση μιας τραπεζικής ένωσης.


Πότε θα γίνει η εισαγωγή ευρωομολόγων;


Παρά την κρισιμότητα της κατάστασης, το Βερολίνο εξακολουθεί να παραμένει άκαμπτο και αυτό φάνηκε και από τον εκπρόσωπο της γερμανικής κυβέρνησης ο οποίος δήλωσε ότι η εισαγωγή ευρωομολόγων θα εξεταστεί από το Βερολίνο μόνο ύστερα από "πολλά χρόνια". Τα ευρωομόλογα "θα εξεταστούν στο τέλος μιας διαδικασίας πολιτικής ολοκλήρωσης στην Ευρώπη", τόνισε ο εκπρόσωπος Στέφεν Ζάιμπερτ.

"Αυτό που μπορεί να εξεταστεί είναι αν υπάρχουν οι προϋποθέσεις που επιτρέπουν την πρόβλεψη ευρωομολόγων στο τέλος της διαδικασίας αυτής", είπε προσθέτοντας: "Μιλάμε για πολλά χρόνια", αργότερα.

Να σημειωθεί ότι ο γάλλος πρόεδρος, Φρανσουά Ολάντ το έχει ήδη ζητήσει επισήμως την έκδοση ευρωομολόγου, κάτι με το οποίο συμφωνούν αρκετές χώρες και κυρίως εκείνες που βιώνουν κρίση.
http://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια, ερωτήσεις ή παρατηρήσεις εδώ :

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ