Φορολογικός σχεδιασμός και έγκαιρη πληροφόρηση στην Διοίκηση των Μικρών και Μεσαίων Επιχειρήσεων σε θέματα Marketing, Οικονομικών Υπηρεσιών, Γραμματειακής υποστήριξης εξ αποστάσεως, Τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης. Τηλέφωνο 210-9015539 Λογιστικό γραφείο - NEXUS management consultants - Φοροτεχνικοί Ράλι στο Χρηματιστήριο της Αθήνας

14 Ιουνίου 2012

Ράλι στο Χρηματιστήριο της Αθήνας

Ράλι στο Χρηματιστήριο της Αθήνας

Τρελό ράλι στο Χρηματιστήριο της Αθήνας
Τρελό ράλι στο Χρηματιστήριο της Αθήνας
Τρελό ράλι στο Χρηματιστήριο της Αθήνας την Πέμπτη καθώς ο Γενικός Δείκτης στις 15:00 βρισκόταν στις 537,54μονάδες, με άνοδο 7,60%, ενώ ο τζίρος είναι στα 54,12 εκατ. ευρώ.

Τα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια όμως επηρεάστηκαν αρνητικά

Τα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια όμως επηρεάστηκαν αρνητικά μετά την υποβάθμιση της Ισπανίας και της Κύπρου από τον οίκο αξιολόγησης Moody's και εν όψει της κρίσιμης δημοπρασίας ιταλικών ομολόγων. Υπενθυμίζεται ότι η Moody's υποβάθμισε την Ισπανία κατά τρεις βαθμίδες (Baa3 από A3) και την Κύπρο κατά δύο (Ba1 σε Ba3), χωρίς να αποκλείει περαιτέρω υποβάθμιση.

 Εν τω μεταξύ, η Ρώμη βγαίνει την Πέμπτη στις αγορές για την άντληση ποσού έως 4,5 δισ. ευρώ. Την Τετάρτη δημοπράτησε έντοκα γραμμάτια 12μηνης διάρκειας, με το επιτόκιο να σημειώνει σημαντική άνοδο στο 3,97%.
«Μέχρι να ηρεμήσουν κάπως τα πράγματα γύρω από την Ελλάδα και την Ισπανία, οι επενδυτές θα πρέπει απλά να τηρήσουν στάση αναμονής παρακολουθώντας τις εξελίξεις», 
σχολίασε αναλυτής της Deutsche Postbank. Η ισοτιμία ευρώ/δολαρίου είναι 1,25590 δολάρια. Με την άνοδο που σημειώνει το ευρώ έναντι του δολαρίου διευρύνονται τα κέρδη που κατέγραψε το τελευταίο διήμερο χάρη στην κάλυψη ανοικτών θέσεων, με το βλέμμα να είναι στραμμένο στις ελληνικές εκλογές. Το κοινοτικό νόμισμα παραμένει όμως ευάλωτο εν όψει της κρίσιμης δημοπρασίας των ιταλικών ομολόγων, τη στιγμή που εντείνονται οι ανησυχίες ότι ίσως χρειαστεί εξωτερική οικονομική βοήθεια και η Ρώμη.  

Σε επίπεδο-ρεκόρ οι αποδόσεις των ισπανικών ομολόγων 

Σε επίπεδο-ρεκόρ (6,89%) σκαρφάλωσε την Πέμπτη η απόδοση του ισπανικού 10ετούς ομολόγου αναφοράς, έπειτα από την υποβάθμιση της πιστοληπτικής αξιολόγησης της χώρας από την Moody's κατά τρεις βαθμίδες σε «Baa3», μία βαθμίδα πάνω από το επίπεδο «junk».

Διεθνή Χρηματιστήρια 

Πτωτικά κινήθηκε ο δείκτης Nikkei στο χρηματιστήριο του Τόκιο, καθώς οι επενδυτές συνέχισαν να μειώνουν την έκθεσή τους σε ριψοκίνδυνο ενεργητικό. Η προσοχή τους είναι στραμμένη στην κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση της 17ης Ιουνίου στην Ελλάδα καθώς και στις συνεδριάσεις της Federal Reserve και του G20 την ερχόμενη εβδομάδα. Ο Nikkei υποχώρησε κατά 0,22% στις 8.568,89 μονάδες, ενώ πτώση 0,1% σημείωσε και ο ευρύτερος δείκτης Topix κλείνοντας στις 725,66 μονάδες. Το Λονδίνο (δείκτης FTSE) εμφανίζει πτώση κατά 0,86%. Ο δείκτης DAX της Φρανκφούρτης μειώνεται κατά 0,75%. Ο CAC-40 του Παρισιού παρουσιάζει απώλειες κατά 0,63%.http://www.tovima.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια, ερωτήσεις ή παρατηρήσεις εδώ :

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ