Φορολογικός σχεδιασμός και έγκαιρη πληροφόρηση στην Διοίκηση των Μικρών και Μεσαίων Επιχειρήσεων σε θέματα Marketing, Οικονομικών Υπηρεσιών, Γραμματειακής υποστήριξης εξ αποστάσεως, Τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης. Τηλέφωνο 210-9015539 Λογιστικό γραφείο - NEXUS management consultants - Φοροτεχνικοί Η Ελλάδα πρέπει να μείνει στην ευρωζώνη, δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών της Γαλλίας.

4 Ιουνίου 2012

Η Ελλάδα πρέπει να μείνει στην ευρωζώνη, δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών της Γαλλίας.

Η Ελλάδα πρέπει να μείνει στην ευρωζώνη, δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών της Γαλλίας.

Η Ελλάδα πρέπει να μείνει στην ευρωζώνη αλλά πρέπει να κάνει τις επιλογές που θα το επιτρέψουν αυτό, δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών της Γαλλίας Πιέρ Μοσκοβισί σε συνέντευξη Τύπου στην έδρα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στις Βρυξέλλες.

Η βούλησή μας είναι ότι η Ελλάδα πρέπει να μείνει στην ευρωζώνη και οφείλουμε να καταβάλουμε κάθε προσπάθεια για αυτό. Αλλά είναι πολύ σημαντικό να τηρηθούν οι δεσμεύσεις που δόθηκαν, υπογράμμισε. Σημείωσε ακόμη ότι οι Ευρωπαίοι οφείλουν να ακούνε τις δυσκολίες της Ελλάδας, να τις κατανοούν και να ενεργούν.

Αλλά και ο αρμόδιος Επίτροπος της ΕΕ για τις Οικονομικές και Νομισματικές Υποθέσεις 'Ολι Ρεν επανέλαβε την ίδια θέση. Παραδέχτηκε ότι η εφαρμογή των μεταρρυθμίσεων που ζητήθηκαν είναι επώδυνη για τον κόσμο ωστόσο ο σεβασμός στις δεσμεύσεις για τις μεταρρυθμίσεις είναι η καλύτερη λύση.http://www.naftemporiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια, ερωτήσεις ή παρατηρήσεις εδώ :

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ