Φορολογικός σχεδιασμός και έγκαιρη πληροφόρηση στην Διοίκηση των Μικρών και Μεσαίων Επιχειρήσεων σε θέματα Marketing, Οικονομικών Υπηρεσιών, Γραμματειακής υποστήριξης εξ αποστάσεως, Τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης. Τηλέφωνο 210-9015539 Λογιστικό γραφείο - NEXUS management consultants - Φοροτεχνικοί Κρίση στην Ισπανία - Διάσκεψη Eurogroup!

9 Ιουνίου 2012

Κρίση στην Ισπανία - Διάσκεψη Eurogroup!

Κρίση στην Ισπανία - Διάσκεψη Eurogroup!

Με κεντρικό θέμα την ανακεφαλαιοποίηση του τραπεζικού τομέα της Ισπανίας, γίνετε σήμερα το απόγευμα τηλεδιάσκεψη του Eurogroup.

Aνακεφαλαιοποίηση του τραπεζικού τομέα της Ισπανίας

Οι υπουργοί Οικονομικών της ευρωζώνης θα έχουν σήμερα το απόγευμα τηλεδιάσκεψη με θέμα την ανακεφαλαιοποίηση του τραπεζικού τομέα της Ισπανίας, σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές χωρών της ΕΕ.

Η ευρωζώνη έδωσε το πράσινο φως χθες Παρασκευή για «τηλεδιάσκεψη του Eurogroup το Σάββατο στις 14:00 GMT ώστε να εγκριθεί η έκδοση ανακοινωθέντος που θα υπογραμμίζει την πρόθεση της Ισπανίας να ζητήσει βοήθεια και την δέσμευση του Eurogroup να την αποδεχτεί», τόνισε μια από τις πηγές.
«τηλεδιάσκεψη του Eurogroup το Σάββατο στις 14:00 GMT ώστε να εγκριθεί η έκδοση ανακοινωθέντος που θα υπογραμμίζει την πρόθεση της Ισπανίας να ζητήσει βοήθεια και την δέσμευση του Eurogroup να την αποδεχτεί»
Η Ισπανία δεν ζητά ακόμη ευρωπαϊκή βοήθεια

Το ισπανικό υπουργείο Οικονομίας δήλωσε σήμερα στο Γαλλικό Πρακτορείο ότι δεν υπάρχει «καμία αλλαγή» στη θέση της Ισπανίας, η οποία δεν ζητά ακόμη ευρωπαϊκή βοήθεια για τις τράπεζές της.

«Δεν έχει αλλάξει τίποτα», δήλωσε μια εκπρόσωπος του υπουργείου.

Ερωτηθείσα αν αυτό σημαίνει ότι η χώρα δεν επιζητεί ακόμη διάσωση, απάντησε: «Αυτό σημαίνει, (ότι έχουμε) την ίδια θέση με χθες (Παρασκευή)», που η κυβέρνηση δήλωσε ότι θέλει να περιμένει την έκθεση του ΔΝΤ και έναν έλεγχο των τραπεζών της, πριν αποφασίσει.

Η έκθεση του ΔΝΤ σχετικά με ισπανικές τράπεζες, που είχε προγραμματιστεί για τη Δευτέρα, τελικά κυκλοφόρησε την Παρασκευή το βράδυ και εκτιμά τις ανάγκες τους σε τουλάχιστον 40 δισ. ευρώ.

Όμως ο έλεγχος, που διενεργήθηκε από τη γερμανική εταιρεία Roland Berger και την αμερικανική Oliver Wyman ΗΠΑ θα πρέπει να καθυστερήσει λίγο περισσότερο: θα πρέπει να υποβληθεί έως τις 21 Ιουνίου στην κυβέρνηση.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Διαβάστε ακόμη :ποβάθμιση πολλών κρατών!

έξοδος της Ελλάδας από την Ευρωζώνη = υποβάθμιση πολλών κρατών!

Moody’s: έξοδος της Ελλάδας από την Ευρωζώνη = υποβάθμιση πολλών κρατών!Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια, ερωτήσεις ή παρατηρήσεις εδώ :

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ