Φορολογικός σχεδιασμός και έγκαιρη πληροφόρηση στην Διοίκηση των Μικρών και Μεσαίων Επιχειρήσεων σε θέματα Marketing, Οικονομικών Υπηρεσιών, Γραμματειακής υποστήριξης εξ αποστάσεως, Τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης. Τηλέφωνο 210-9015539 Λογιστικό γραφείο - NEXUS management consultants - Φοροτεχνικοί Moody’s:έξοδος της Ελλάδας από την Ευρωζώνη = υποβάθμιση πολλών κρατών!

9 Ιουνίου 2012

Moody’s:έξοδος της Ελλάδας από την Ευρωζώνη = υποβάθμιση πολλών κρατών!

Moody’s: έξοδος της Ελλάδας από την Ευρωζώνη = υποβάθμιση πολλών κρατών!

Εάν η Ελλάδα βρεθεί εκτός... θα σημάνει υποβάθμιση πολλών κρατών της Ευρωζώνης - προειδοποιεί ο οίκος αξιολόγησης Moody’s-


Μία πιθανή έξοδος της Ελλάδας από την Ευρωζώνη, και ενδεχόμενο αίτημα χορήγησης οικονομικής βοήθειας από πλευράς της Ισπανίας ίσως να οδηγήσουν σε μείωση του αξιόχρεου πολλών κρατών της Ευρωζώνης, ανακοίνωσε χθες ο οίκος αξιολόγησης Moody’s.

ποβάθμιση πολλών κρατών!

έξοδος της Ελλάδας από την Ευρωζώνη = υποβάθμιση πολλών κρατών!


Αξίζει να σημειωθεί πως παράλληλα με την ανακοίνωσε έλαβε χώρα δημοσιοποίηση μελέτης του ΔΝΤ, κατά την οποία οι ισπανικές τράπεζες χρειάζονται τουλάχιστον 40 δισ. ευρώ, με το κόστος σταθεροποίησης του τραπεζικού τομέα στη χώρα να φτάνει τα 80 δισ.

Έκτακτη συνάντηση των υπουργών Οικονομικών της Ευρωζώνης λαμβάνει χώρα σήμερα το πρωί, ενώ θεωρείται πιθανό η Ισπανία να ζητήσει ενίσχυση από την Ε.Ε. για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών της.

www.kathimerini.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια, ερωτήσεις ή παρατηρήσεις εδώ :

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ