Φορολογικός σχεδιασμός και έγκαιρη πληροφόρηση στην Διοίκηση των Μικρών και Μεσαίων Επιχειρήσεων σε θέματα Marketing, Οικονομικών Υπηρεσιών, Γραμματειακής υποστήριξης εξ αποστάσεως, Τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης. Τηλέφωνο 210-9015539 Λογιστικό γραφείο - NEXUS management consultants - Φοροτεχνικοί Η Γερμανία είναι αποφασισμένη να σταθεροποιήσει την Ελλάδα εντός της ευρωζώνης.

13 Ιουλίου 2012

Η Γερμανία είναι αποφασισμένη να σταθεροποιήσει την Ελλάδα εντός της ευρωζώνης.

Η Γερμανία είναι αποφασισμένη να σταθεροποιήσει την Ελλάδα εντός της ευρωζώνης

Ο εκπρόσωπος της γερμανικής κυβέρνησης, Steffen Seibert, δήλωσε ότι η Γερμανία είναι αποφασισμένη να σταθεροποιήσει την Ελλάδα εντός της ευρωζώνης, αν και θα είναι -όπως δήλωσε- ένας μακρύς δρόμος για τη χώρα, προκειμένου να βάλει ξανά σε τάξη την οικονομία και τον προϋπολογισμό της.

Σε προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου, ο εκπρόσωπος της γερμανικής κυβέρνησης τόνισε ότι η Ελλάδα πρέπει να τηρήσει "το περιεχόμενο και το χρονοδιάγραμμα" που έχει τεθεί από το μνημόνιο που συμφωνήθηκε με τους διεθνείς πιστωτές.

Νωρίτερα, το capital.gr μετέδιδε ότι η Γερμανίδα Καγκελάριος Angela Merkel φέρεται πρόθυμη να επιτρέψει να δοθεί στην Ελλάδα επιπλέον χρόνος να πετύχει τους στόχους για το έλλειμμα, της τάξης όμως κάποιων εβδομάδων.


Όπως επισημαίνει το πρακτορείο Market News International επικαλούμενο δημοσίευμα της Rheinische Post, κυβερνητικές πηγές ανέφεραν ότι η Merkel προτίθεται να δώσει κάποιες εβδομάδες παράταση στην Ελλάδα για να πετύχει τους στόχους.


Ωστόσο, συνεχίζει το δημοσίευμα, η ελληνική κυβέρνηση ανακοίνωσε χθες ότι αναζητά μια παράταση του χρόνου επίτευξης των δημοσιονομικών στόχων, τουλάχιστον κατά δύο έτη.


Σύμφωνα με τη Rheinische Post, η προκαταρκτική έρευνα για την Ελλάδα από την Τρόικα, εμφανίζει ότι η χώρα έχει χάσει μέχρι στιγμής 210 από τους συνολικά 300 στόχους της δημοσιονομικής προσαρμογής.Πηγή:www.capital.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια, ερωτήσεις ή παρατηρήσεις εδώ :

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ