Φορολογικός σχεδιασμός και έγκαιρη πληροφόρηση στην Διοίκηση των Μικρών και Μεσαίων Επιχειρήσεων σε θέματα Marketing, Οικονομικών Υπηρεσιών, Γραμματειακής υποστήριξης εξ αποστάσεως, Τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης. Τηλέφωνο 210-9015539 Λογιστικό γραφείο - NEXUS management consultants - Φοροτεχνικοί Οι Γερμανοί συμφωνούν με την Μέρκελ.

6 Ιουλίου 2012

Οι Γερμανοί συμφωνούν με την Μέρκελ.

Οι Γερμανοί συμφωνούν με την Μέρκελ.

Εντυπωσιακή αύξηση, κατά 8%, του ποσοστού των Γερμανών που συμφωνεί με την πολιτική της καγκελαρίου Μέρκελ καταγράφει η δημοσκόπηση Deutschlandtrend του πρώτου προγράμματος της δημόσιας γερμανικής τηλεόρασης ARD.

Το 66% των ερωτηθέντων δηλώνει ικανοποιημένο από τη δραστηριότητα της Άγκελα Μέρκελ. Πρόκειται για το καλύτερο ποσοστό για την καγκελάριο από το Δεκέμβριο του 2009. Στη δεύτερη θέση ακολουθεί ο υπουργός Άμυνας Τόμας ντε Μεζιέρ με 62%, ενώ την τρίτη θέση με 61% μοιράζονται ο πρόεδρος της ΚΟ των Σοσιαλδημοκρατών (SPD) Φρανκ Βάλτερ Σταϊνμάιερ και υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.
Δημοψήφισμα ζητά το 71%

Οι Γερμανοί συμφωνούν με την Μέρκελ στην αντιμετώπιση της «ευρωκρίσης.

Με την πολιτική Μέρκελ στο πεδίο της αντιμετώπισης της «ευρωκρίσης» συμφωνεί το 58% των ερωτηθέντων. Ωστόσο το μεγαλύτερο μέρος των Γερμανών, σχεδόν το 85%, εκτιμά ότι τα «χειρότερα έπονται». Το 71% των πολιτών υποστηρίζει ότι θα πρέπει να γίνει δημοψήφισμα για το εάν η χώρα θα πρέπει να εκχωρήσει ή όχι περισσότερες εθνικές αρμοδιότητες στην ΕΕ. Σε περίπτωση δημοψηφίσματος, το 39% θα υπερψήφιζε την εκχώρηση μεγαλύτερου μέρους της εθνικής κυριαρχίας στις Βρυξέλλες. Το 55%, ωστόσο, υποστηρίζει ότι η δημοσιονομική πολιτική και ο έλεγχος του κρατικού προϋπολογισμού θα πρέπει να παραμείνουν στην αρμοδιότητα των κρατών-μελών.http://www.skai.gr/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια, ερωτήσεις ή παρατηρήσεις εδώ :

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ