Φορολογικός σχεδιασμός και έγκαιρη πληροφόρηση στην Διοίκηση των Μικρών και Μεσαίων Επιχειρήσεων σε θέματα Marketing, Οικονομικών Υπηρεσιών, Γραμματειακής υποστήριξης εξ αποστάσεως, Τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης. Τηλέφωνο 210-9015539 Λογιστικό γραφείο - NEXUS management consultants - Φοροτεχνικοί Απευθείας τήρηση βιβλίων στο taxis επεξεργάζεται το υπουργείο Οικονομικών.

13 Ιουλίου 2012

Απευθείας τήρηση βιβλίων στο taxis επεξεργάζεται το υπουργείο Οικονομικών.

Απευθείας τήρηση βιβλίων στο taxis επεξεργάζεται το υπουργείο Οικονομικών.

Προτάσεις για την απευθείας τήρηση βιβλίων στο taxis για τις επιχειρήσεις και τους επαγγελματίες επεξεργάζεται το υπουργείο Οικονομικών. Πρόκειται για μια κίνηση που αποσκοπεί στο να καταπολεμηθεί η φοροδιαφυγή αλλά και να απλοποιηθεί η διαδικασία τήρησης των φορολογικών βιβλίων η οποία κοστίζει πολλά σε χρόνο και χρήμα για τις επιχειρήσεις.

Βασική προτεραιότητα της νέας ηγεσίας του υπουργείου Οικονομικών είναι η δημιουργία ενός πιο φιλικού και πιο φθηνού στην τήρησή του για τις επιχειρήσεις φορολογικού συστήματος. Ο νέος υφυπουργός Οικονομικών Γιώργος Μαυράγανης εμφανίζεται πεπεισμένος ότι το διοικητικό κόστος για την συμμόρφωση των επιχειρήσεων και των ελευθέρων επαγγελματιών με τη φορολογική νομοθεσία είναι πολύ υψηλό και ότι με μερικές έξυπνες και απλές κινήσεις μπορεί να περιοριστεί προς όφελος των ίδιων των επιχειρήσεων αλλά και της ελληνικής οικονομίας.


Πηγή:www.capital.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια, ερωτήσεις ή παρατηρήσεις εδώ :

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ