Φορολογικός σχεδιασμός και έγκαιρη πληροφόρηση στην Διοίκηση των Μικρών και Μεσαίων Επιχειρήσεων σε θέματα Marketing, Οικονομικών Υπηρεσιών, Γραμματειακής υποστήριξης εξ αποστάσεως, Τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης. Τηλέφωνο 210-9015539 Λογιστικό γραφείο - NEXUS management consultants - Φοροτεχνικοί Περικοπές σε συντάξεις από 700 ευρώ και αύξηση του ελάχιστου χρόνου ασφάλισης!

10 Αυγούστου 2012

Περικοπές σε συντάξεις από 700 ευρώ και αύξηση του ελάχιστου χρόνου ασφάλισης!

Περικοπές σε συντάξεις από 700 ευρώ και αύξηση του ελάχιστου χρόνου ασφάλισης! 


Αύξηση του ελάχιστου χρόνου ασφάλισης για τη θεμελίωση σύνταξης 

συνταξεις
Ψαλίδι σε συντάξεις
Την αύξηση του ελάχιστου χρόνου ασφάλισης για τη θεμελίωση συνταξιοδοτικού δικαιώματος στα 20 έτη εξετάζει το υπουργείο Εργασίας, μετά την άρνηση των πολιτικών αρχηγών για επιμήκυνση των ορίων ηλικίας συνταξιοδότησης.
Ο κ.Βρούτσης αποκάλυψε ότι «Ο αριθμός των πλασματικών συντάξεων που δίνονται δεν μπορεί να προσδιοριστεί»,  προαναγγέλλοντας τη δημιουργία ενός μόνιμου μηχανισμού παρακολούθησης. Παράλληλα, αναφέρθηκε και στην επιβολή ποινών όχι μόνον για τους όσους λάμβαναν παράνομα επιδόματα ή συντάξεις, αλλά και για τους γιατρούς και τους δημόσιους υπαλλήλους που διευκόλυναν αυτές τις πρακτικές.


Οι περικοπές θα αφορούν συντάξεις από 700 ευρώ και άνω.

Παράλληλα, όπως έχει γίνει γνωστό, οι περικοπές σε συντάξεις και κοινωνικά επιδόματα θα πρέπει να φθάσουν τα 5 δισ. ευρώ με δύο εναλλακτικά σενάρια μείωσης (από 2 έως 15%) να έχουν πέσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, την ίδια στιγμή που η Τρόικα πιέζει για λήψη σκληρών μέτρων.http://www.madata.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια, ερωτήσεις ή παρατηρήσεις εδώ :

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ