Φορολογικός σχεδιασμός και έγκαιρη πληροφόρηση στην Διοίκηση των Μικρών και Μεσαίων Επιχειρήσεων σε θέματα Marketing, Οικονομικών Υπηρεσιών, Γραμματειακής υποστήριξης εξ αποστάσεως, Τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης. Τηλέφωνο 210-9015539 Λογιστικό γραφείο - NEXUS management consultants - Φοροτεχνικοί Ο πρώην εκπρόσωπος της Ελλάδας στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, Παναγιώτης Ρουμελιώτης στους εισαγγελείς.

22 Αυγούστου 2012

Ο πρώην εκπρόσωπος της Ελλάδας στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, Παναγιώτης Ρουμελιώτης στους εισαγγελείς.

Ο πρώην εκπρόσωπος της Ελλάδας στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, Παναγιώτης Ρουμελιώτης στους εισαγγελείς.

Ο πρώην εκπρόσωπος της Ελλάδας στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, Παναγιώτης Ρουμελιώτης στους εισαγγελείς.Επί πέντε ώρες κατέθετε στους οικονομικούς εισαγγελείς, Γρ. Πεπόνη και Σπ. Μουζακίτη, ο πρώην εκπρόσωπος της Ελλάδας στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, Παναγιώτης Ρουμελιώτης, στο πλαίσιο εισαγγελικής έρευνας με αφορμή τις δηλώσεις του ότι το πρόγραμμα δημοσιονομικής εξυγίανσης της χώρας από το ΔΝΤ, ήταν καταδικασμένο να αποτύχει.

Οι δηλώσεις που είχαν γίνει στους «Times» της Ν. Υόρκης είχαν αποδοκιμαστεί από το ΔΝΤ ενώ προκάλεσαν διαμάχη με τον πρώην πρωθυπουργό, Γ. Παπανδρέου ο οποίος είχε αντιδράσει και μέσω συνεργατών του καταλόγιζε στον κ. Ρουμελιώτη ότι δεν έκανε τίποτε ο ίδιος.

1. Γιατί δεν επιδίωξε την άμεση αναδιάρθρωση του ελληνικού δημοσίου χρέους όπως του υποδείκνυε ο Ντομινίκ Στρος Καν

2. Γιατί αποδέχτηκε τόσο υψηλό επιτόκιο δανεισμού από την Ευρωζώνη και

3. Γιατί συμφώνησε σε τόσο μικρή χρονική περίοδο δημοσιονομικής προσαρμογής

Ο κ. Ρουμελιώτης υποστήριξε μάλιστα ότι ο ίδιος ενημέρωσε τον κ. Παπανδρέου για τα τρία αυτά θέματα.

Η αναφορά του ονόματος του πρώην πρωθυπουργού στην πεντάωρη κατάθεση μπορεί να οδηγήσει τους εισαγγελείς να στείλουν τη δικογραφία στη Βουλή και να ανοίξει ο δρόμος για τη σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η κατάθεση του κ. Ρουμελιώτη κρίνεται ως ιδιαιτέρως σημαντική και σύμφωνα με εκτιμήσεις ανοίγει νέους δρόμους για την προκαταρκτική εξέταση που διενεργούν οι δυο οικονομικοί εισαγγελείς. Ο εισαγγελέας παρήγγειλε την αναζήτηση τυχόν ευθυνών υπηρεσιακών παραγόντων για ενδεχόμενη διάπραξη του αδικήματος της απιστίας σε βάρος του Δημοσίου αλλά και εγκλημάτων σχετιζόμενων με την οικονομία.http://www.imerisia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια, ερωτήσεις ή παρατηρήσεις εδώ :

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ