Φορολογικός σχεδιασμός και έγκαιρη πληροφόρηση στην Διοίκηση των Μικρών και Μεσαίων Επιχειρήσεων σε θέματα Marketing, Οικονομικών Υπηρεσιών, Γραμματειακής υποστήριξης εξ αποστάσεως, Τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης. Τηλέφωνο 210-9015539 Λογιστικό γραφείο - NEXUS management consultants - Φοροτεχνικοί Στην Ελλάδα, έχουν επιτευχθεί περισσότερα από ό,τι συχνά νομίζουμε

15 Αυγούστου 2012

Στην Ελλάδα, έχουν επιτευχθεί περισσότερα από ό,τι συχνά νομίζουμε

Στην Ελλάδα, έχουν επιτευχθεί περισσότερα από ό,τι συχνά νομίζουμε

Κατά τη διάρκεια της τελευταίας διετίας, όπως αναφέρει ο κ. Ρεν:

Tον Σεπτέμβριο θα υπάρχει ένας συγκεκριμένος Οδικός Χάρτης για ένα ισχυρότερο Ευρώ.
"η Ευρώπη έχει σημειώσει εντυπωσιακή πρόοδο ως προς τη διόρθωση των μακροοικονομικών ανισορροπιών που δημιουργήθηκαν πριν από το χρηματοοικονομικό σοκ του 2008. Μέχρι τα τέλη του έτους θα υπάρξει ένας συγκεκριμένος οδικός χάρτης για ένα ισχυρότερο ευρώ.

Στην Ελλάδα, έχουν επιτευχθεί περισσότερα από ό,τι συχνά νομίζουμε. Η νέα ελληνική κυβέρνηση έχει επιδείξει δέσμευση στην υλοποίηση των μεταρρυθμίσεων και διαθέτει ευρεία κοινοβουλευτική υποστήριξη".
Σημείωσε παράλληλα, ότι συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις για το πρόγραμμα δημοσιονομικής προσαρμογής της Ελλάδας.

Όπως αναφέρει ρεπορτάζ του ΣΚΑΙ, αναφερόμενος στην Ιρλανδία τόνισε ότι επέστρεψε στις αγορές νωρίτερα από ότι αναμένονταν και έκανε ιδιαίτερη μνεία στην μεγαλύτερη του αναμενόμενου ανάπτυξη της Πορτογαλίας, ενώ για την Ισπανία είπε ότι το πακέτο που θα λάβει θα δώσει την απαραίτητη ρευστότητα στις τράπεζες της και τόνισε την ανάγκη να προχωρήσει στις απαραίτητες μεταρρυθμίσεις.

Ο Ευρωπαίος επίτροπος σημείωσε ότι τα τελευταία δύο χρόνια η Ευρώπη έχει κάνει σημαντικές προσπάθειες να επιδιορθώσει τις ανισορροπίες ανάμεσα στα κράτη μέλη.

Tον Σεπτέμβριο θα υπάρχει ένας συγκεκριμένος Οδικός Χάρτης για ένα ισχυρότερο Ευρώ.

Υπογραμμίζει ότι τον Σεπτέμβριο θα υπάρχει ένας συγκεκριμένος Οδικός Χάρτης για ένα ισχυρότερο Ευρώ.

Σύμφωνα με τον κ. Ρεν, η ευρωζώνη βρισκόταν σε "αποφασιστική καμπή" και το σχέδιο "Οικονομική και Νομισματική ένωση 2.0" θα διασφαλίσει το ότι η Ευρωζώνη «θα συνεχίσει να αψηφά τους επικριτές της".

Ο Ευρωπαίος επίτροπος τόνισε ότι η ΕΚΤ είναι πυλώνας σταθερότητας ενάντια στην κρίση και τόνισε ότι σέβεται την ανεξαρτησία της, αλλά παράλληλα χαιρετά την ετοιμότητα που δείχνει ο επικεφαλής της Μάριο Ντράγκι να προστατέψει το ευρώ.

Πάντως, δεν αναφέρθηκε σε συγκεκριμένα σχέδια και δράσεις που περιλαμβάνει ο Οδικός Χάρτης για το Ευρώ.

Ο κ. Ρεν είπε ακόμα ότι η ΕΕ και οι ΗΠΑ έχουν μερίδιο ευθύνης στην κρίση χρέους, σημειώνοντας ότι δεν μπορεί να πάρει η ΕΕ μόνη της την ευθύνη για αυτό και ζήτησε από τις ΗΠΑ να συνεργαστούν με την ΕΕ, να μάθουν από τα λάθη του παρελθόντος και να βγουν από την κρίση μαζί, πιο δυνατές.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια, ερωτήσεις ή παρατηρήσεις εδώ :

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ