Φορολογικός σχεδιασμός και έγκαιρη πληροφόρηση στην Διοίκηση των Μικρών και Μεσαίων Επιχειρήσεων σε θέματα Marketing, Οικονομικών Υπηρεσιών, Γραμματειακής υποστήριξης εξ αποστάσεως, Τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης. Τηλέφωνο 210-9015539 Λογιστικό γραφείο - NEXUS management consultants - Φοροτεχνικοί «Μαζί τα τρώμε» διαβάστε το ebook του Θεόδωρου Πάγκαλου.

14 Αυγούστου 2012

«Μαζί τα τρώμε» διαβάστε το ebook του Θεόδωρου Πάγκαλου.

«Μαζί τα τρώμε» διαβάστε το ebook του Θεόδωρου Πάγκαλου.

Ο κανονικός τίτλος του βιβλίου θα ήταν «Μαζί τα τρώμε» τόνισε ο Θεόδωρος Πάγκαλος, μιλώντας για το βιβλίο που κυκλοφόρησε και προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις.

Μιλώντας στον ΣΚΑΙ, ο πρώην αντιπρόεδρος τόνισε ότι το Κράτος εξακολουθεί να δημιουργεί ελλείμματα. Υποστήριξε ακόμα ότι αυτά ακριβώς τα ελλείμματα έρχονται να καλύψουν τα μέτρα των 11,5 δισ. ευρώ και όχι τη μείωση του χρέους.

Η μείωση των δαπανών του Κράτους δεν έχει γίνει, σημείωσε ο κ. Πάγκαλος, υπογραμμίζοντας την παντελή έλλειψη μεταρρυθμίσεων στη χώρα.

Έφερε μάλιστα ως παράδειγμα το νόμο Διαμαντοπούλου, το γεγονός ότι υπερψηφίστηκε από τη συντριπτική πλειοψηφία της Βουλής και τελικά δεν εφαρμόστηκε, λόγω των αντιδράσεων των πανεπιστημιακών.
Κλέφτες του κράτους

Μάλιστα σημείωσε ότι στο βιβλίο αποδεικνύει ότι «πολλοί που κλέβουν λίγο κάνουν μεγαλύτερη ζημία από λίγους που κλέβουν πολύ».

«Στο σύνολο της δημόσιας διοίκησης υπάρχουν κλάδοι που είναι συνολικά διεφθαρμένοι, δεν το λέω εγώ, το λέει ο Γενικός Επιθεωρητής της Δημόσιας Διοίκησης» συνέχισε, για να συμπληρώσει ότι ο ίδιος είχε το θάρρος να πει πράγματα που σκέφτονται όλοι, αλλά κανείς δεν τολμά να τα πει δημοσίως.

Είπε ακόμα ότι όλοι όσοι σε αυτή τη χώρα προσπάθησαν να πουν τα πράγματα με το όνομά τους, εξοβελίστηκαν από την πολιτική, από τα ίδια τους τα κόμματα, χωρίς καμία διάκριση.

Μιλώντας στην ίδια εκπομπή, ο κ. Πάγκαλος αναφέρθηκε σε ένα ακόμα μύθευμα το οποίο συντηρούν τα κόμματα που στηρίζουν την κυβέρνηση:

«Είναι ψέμα να μιλάμε για αναδιαπραγμάτευση. Να μιλάμε ότι θα πάμε στην ΕΕ και θα τους ζητήσουμε τη δόση του Σεπτεμβρίου, χωρίς να κάνουμε τίποτα.»
Όπως αναφέρεται στον δικτυακό τόπο του πρώην αντιπροέδρου της κυβέρνησης, «το βιβλίο ορίζει την έννοια της συνευθύνης και της συνενοχής των πολιτών στο πάρτυ που έγινε. Περιγράφει το πόσα, πότε, πώς και ποιοι 'τα φάγανε' και πώς κατανέμεται η ευθύνη από πάνω προς τα κάτω, στους πολιτικούς και τους πολίτες.

» Το βιβλίο περιέχει στοιχεία για τον τρόπο παραγωγής των ελλειμμάτων και τη δημιουργία του χρέους της χώρας και περιλαμβάνει συγκεκριμένες ομάδες περιπτώσεων σπατάλης και κακής διαχείρισης. Περιέχονται, επίσης, ιστορίες 'Τα φάγαμε όλοι μαζί', τις οποίες οι πολίτες έστειλαν μέσω του δικτυακού τόπου www.pangalos.gr και mazi-ta-fagame.gr».

Μάλιστα, οι αναγνώστες καλούνται να σχολιάσουν τα όσα αναφέρει ο πρώην υπουργός, ενώ σε τακτά διαστήματα θα υπάρχουν και νέες εκδόσεις.

Το κατέβασμα του βιβλίου στοιχίζει 3,99 ευρώ.http://www.tanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια, ερωτήσεις ή παρατηρήσεις εδώ :

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ