Φορολογικός σχεδιασμός και έγκαιρη πληροφόρηση στην Διοίκηση των Μικρών και Μεσαίων Επιχειρήσεων σε θέματα Marketing, Οικονομικών Υπηρεσιών, Γραμματειακής υποστήριξης εξ αποστάσεως, Τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης. Τηλέφωνο 210-9015539 Λογιστικό γραφείο - NEXUS management consultants - Φοροτεχνικοί Eξόφληση φόρου εισοδήματος με πιστωτικές κάρτες.

30 Αυγούστου 2012

Eξόφληση φόρου εισοδήματος με πιστωτικές κάρτες.

Eξόφληση φόρου εισοδήματος με πιστωτικές κάρτες. 

 Αυξάνονται σε εννέα, από έξι, οι άτοκες δόσεις για πληρωμές προς το Δημόσιο μέσω των πιστωτικών καρτών Eurobank. 

Οι κάτοχοι πιστωτικών καρτών Εurobank μπορούν:
  • είτε να εξοφλήσουν εφάπαξ το σύνολο της οφειλής τους στην Εφορία χρεώνοντας το συνολικό ποσό στην κάρτα τους έως και σε 9 άτοκες δόσεις. Κατ’ αυτόν τον τρόπο επωφελούνται της ειδικής έκπτωσης της Εφορίας για εφάπαξ καταβολή του φόρου αλλά οι ίδιοι πληρώνουν σε δόσεις 
  • είτε να εξοφλήσουν μία ή περισσότερες επιμέρους δόσεις της Εφορίας, χρεώνοντας το ποσό της κάθε δόσης στην κάρτα τους έως και σε 9 άτοκες δόσεις. Κατ’ αυτόν τον τρόπο διευκολύνονται στην αποπληρωμή των σχετικών φορολογικών τους υποχρεώσεων. 
Η πληρωμή οφειλών Δημοσίου με τη δυνατότητα ατόκων δόσεων με πιστωτικές κάρτες Eurobank μπορεί να πραγματοποιηθεί στα Καταστήματα Eurobank, ηλεκτρονικά στο www.livepay.gr και τηλεφωνικά στο 210-95.55.000.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια, ερωτήσεις ή παρατηρήσεις εδώ :

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ