Φορολογικός σχεδιασμός και έγκαιρη πληροφόρηση στην Διοίκηση των Μικρών και Μεσαίων Επιχειρήσεων σε θέματα Marketing, Οικονομικών Υπηρεσιών, Γραμματειακής υποστήριξης εξ αποστάσεως, Τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης. Τηλέφωνο 210-9015539 Λογιστικό γραφείο - NEXUS management consultants - Φοροτεχνικοί Μεγάλες περικοπές στις αμυντικές δαπάνες, η Ελλάδα.

29 Αυγούστου 2012

Μεγάλες περικοπές στις αμυντικές δαπάνες, η Ελλάδα.

Μεγάλες περικοπές στις αμυντικές δαπάνες, η Ελλάδα.

Ο Έλληνας πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, ενημέρωσε τον πρωθυπουργό του Λουξεμβούργου, Jean-Claude Juncker ότι σχεδιάζει μεγάλες περικοπές στις αμυντικές δαπάνες της χώρας, ως ένα μέσο για να καλύψει μέρος των 11,5 δισ. ευρώ για τον προϋπολογισμό, σύμφωνα με τη γερμανική Handelsblatt, η οποία επικαλείται πηγές της ΕΕ στις Βρυξέλλες.
Ο Α. Σαμαράς πέτυχε στη συνάντησή του με τον Juncker και με άλλους κορυφαίους αξιωματούχους, να προωθήσει «μια νέα εμπιστοσύνη», σύμφωνα με την εφημερίδα. «Έκανε μια πραγματικά εξαιρετική εντύπωση», φέρεται να δήλωσε ένας υψηλόβαθμος αξιωματούχος της Ευρωπαϊκής Ένωσης, σύμφωνα με την εφημερίδα. Ο διπλωμάτης χαρακτήρισε την μεταμόρφωση του Α. Σαμαρά σε έναν μεταρρυθμιστή, «πραγματικά εκπληκτική», σύμφωνα με την εφημερίδα. Πηγή: www.capital.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια, ερωτήσεις ή παρατηρήσεις εδώ :

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ