Φορολογικός σχεδιασμός και έγκαιρη πληροφόρηση στην Διοίκηση των Μικρών και Μεσαίων Επιχειρήσεων σε θέματα Marketing, Οικονομικών Υπηρεσιών, Γραμματειακής υποστήριξης εξ αποστάσεως, Τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης. Τηλέφωνο 210-9015539 Λογιστικό γραφείο - NEXUS management consultants - Φοροτεχνικοί Οι εφορίες θα παραμείνουν κλειστές στις 26, 27 και 28 Σεπτεμβρίου λόγω απεργίας.

24 Σεπτεμβρίου 2012

Οι εφορίες θα παραμείνουν κλειστές στις 26, 27 και 28 Σεπτεμβρίου λόγω απεργίας.

Οι εφορίες θα παραμείνουν κλειστές στις 26, 27 και 28 Σεπτεμβρίου λόγω απεργίας.

Οι εφορίες θα παραμείνουν κλειστές στις 26, 27 και 28 Σεπτεμβρίου λόγω απεργίας συμπαράστασης στους τελωνειακούς.
 Σε αυτούς προστίθενται και οι εργαζόμενοι στο υπουργείο Οικονομικών. Όλοι οι παραπάνω διαμαρτύρονται ότι έχουν υποστεί μείωση έως και 50% στις αποδοχές τους και με τη συνέχιση των περικοπών οι απώλειες θα φτάσουν έως και το 70%.

Τη συμμετοχή τους στη γενική πανελλαδική απεργία την ερχόμενη Τετάρτη ανακοίνωσαν χθες οι δικηγόροι, κατόπιν απόφασης του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, «ως ένδειξη συμπαράστασης προς το δοκιμαζόμενο ελληνικό λαό».

Οι δικηγόροι της Αθήνας εκφράζουν επίσης τη στήριξή τους στα αιτήματα των δικαστικών λειτουργών για την αποφυγή περαιτέρω περικοπών στις αποδοχές τους, ενώ επισημαίνουν την ανάγκη της «προσεκτικής μισθολογικής μεταχείρισης των τελευταίων με τρόπο αντάξιο του λειτουργήματος που επιτελούν».
Πηγή: express.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια, ερωτήσεις ή παρατηρήσεις εδώ :

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ