Φορολογικός σχεδιασμός και έγκαιρη πληροφόρηση στην Διοίκηση των Μικρών και Μεσαίων Επιχειρήσεων σε θέματα Marketing, Οικονομικών Υπηρεσιών, Γραμματειακής υποστήριξης εξ αποστάσεως, Τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης. Τηλέφωνο 210-9015539 Λογιστικό γραφείο - NEXUS management consultants - Φοροτεχνικοί 24ωρη απεργία σήμερα, Παρασκευή, οι εργαζόμενοι στις εφορίες

21 Σεπτεμβρίου 2012

24ωρη απεργία σήμερα, Παρασκευή, οι εργαζόμενοι στις εφορίες

24ωρη απεργία σήμερα, Παρασκευή, οι εργαζόμενοι στις εφορίες

Σε 24ωρη απεργία προχωρούν σήμερα, Παρασκευή, οι εργαζόμενοι στις εφορίες, όπως και οι ομοσπονδίες-σύλλογοι του υπουργείου Οικονομικών.

Σύμφωνα με την ΠΟΕ-ΔΟΥ, οι εφοριακοί «δεν αντέχουν άλλο τη διάλυση των υπηρεσιών, μέσω της στοχοποίησης, απαξίωσης και κατασυκοφάντησης του κλάδου, άλλες μειώσεις στους μισθούς, απολύσεις μέσω εφεδρειών κ.λπ., τους
άδικους φόρους και τα χαράτσια».

Συγχωνεύοναι άλλες 49 εφορίες
Το υπουργείο Οικονομικών αποφάσισε τη συγχώνευση ακόμη 49 εφοριών, εκ των οποίων οι 11 είναι στην Αττική.

Συνολικά προβλέπεται να καταργηθούν 213 εφορίες, που λειτουργούν σε διάφορες περιοχές της χώρας, με στόχο να παραμείνουν 75 ΔΟΥ σε όλη τη χώρα.

Η ΠΟΕ - ΔΟΥ αναφέρει «η παραπάνω ενέργεια γίνεται προς χάριν της επικοινωνίας, την εμφάνιση του δήθεν έργου και των "καλών παιδιών", στους Τροϊκανούς προϊστάμενούς της. Η περίτρανη ανυπαρξία κεντρικού σχεδιασμού - προγραμματισμού, αγνοεί τις πραγματικές υπηρεσιακές ανάγκες τα πληθυσμιακά και φοροδοτικά κριτήρια κάθε περιοχής».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια, ερωτήσεις ή παρατηρήσεις εδώ :

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ