Φορολογικός σχεδιασμός και έγκαιρη πληροφόρηση στην Διοίκηση των Μικρών και Μεσαίων Επιχειρήσεων σε θέματα Marketing, Οικονομικών Υπηρεσιών, Γραμματειακής υποστήριξης εξ αποστάσεως, Τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης. Τηλέφωνο 210-9015539 Λογιστικό γραφείο - NEXUS management consultants - Φοροτεχνικοί 50% του βασικού μισθού, ο εξερχόμενος από την ενεργό υπηρεσία δημόσιος υπάλληλος

26 Σεπτεμβρίου 2012

50% του βασικού μισθού, ο εξερχόμενος από την ενεργό υπηρεσία δημόσιος υπάλληλος

50% του βασικού μισθού, ο εξερχόμενος από την ενεργό υπηρεσία δημόσιος υπάλληλος

ΕΝΑΝΤΙ για κάθε μήνα αναμονής, που ορίζεται στο 50% του βασικού μισθού, θα λαμβάνει ο εξερχόμενος από την ενεργό υπηρεσία δημόσιος υπάλληλος, ενώ με την καταβολή της οριστικής σύνταξης θα γίνεται τελική οριστική εκκαθάριση.

Αυτό ανακοίνωσε στη Βουλή ο αν. υπουργός Οικονομικών Χρ. Σταϊκούρας απαντώντας σε σχετική επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή της ΔΗΜΑΡ Γ. Κυρίτση. Επιπλέον από τις αρχές Οκτωβρίου θα λειτουργεί portal (διαδικτυακή πύλη), μέσω του οποίου οι δικαιούχοι θα μπορούν να ενημερώνονται για την πορεία του φακέλου τους στο Γενικό Λογιστήριο.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του υπουργείου Οικονομικών, «δεν απεγράφησαν 4.560 άτομα. Εξ αυτών 2.140 περιπτώσεις αφορούσαν συντάξεις εθνικής αντίστασης και 2.420 λοιπές κατηγορίες, εκ των οποίων ενδεικτικά 540 περιπτώσεις αφορούσαν άμαχους του 1912 και 1915, αγωνιστές της δικτατορίας και οπλίτες του 1940, του 1950 και της Κύπρου».
«Το μηνιαίο δημοσιονομικό όφελος», τόνισε, «ανέρχεται σε 2.024.120 ευρώ. Για όσους δεν απεγράφησαν έχει ανασταλεί η καταβολή της σύνταξής τους από τις 24 Σεπτεμβρίου και έχει αρχίσει η αναζήτηση των αχρεωστήτως καταβληθεισών συντάξεων. Στη συνέχεια θα παραπεμφθούν στη δικαιοσύνη όσοι με δόλο τις εισέπρατταν».
http://www.express.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια, ερωτήσεις ή παρατηρήσεις εδώ :

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ