Φορολογικός σχεδιασμός και έγκαιρη πληροφόρηση στην Διοίκηση των Μικρών και Μεσαίων Επιχειρήσεων σε θέματα Marketing, Οικονομικών Υπηρεσιών, Γραμματειακής υποστήριξης εξ αποστάσεως, Τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης. Τηλέφωνο 210-9015539 Λογιστικό γραφείο - NEXUS management consultants - Φοροτεχνικοί 2 χρόνια και 15 δισ.ευρώ, χρειάζεται ο υπουργός Οικονομικών Γ. Στουρνάρας

25 Σεπτεμβρίου 2012

2 χρόνια και 15 δισ.ευρώ, χρειάζεται ο υπουργός Οικονομικών Γ. Στουρνάρας

2 χρόνια και 15 δισ.ευρώ, χρειάζεται ο υπουργός Οικονομικών Γ. Στουρνάρας

Η Ελλάδα θα χρειαστεί επιπρόσθετα κεφάλαια ύψους 13 – 15 δισ. ευρώ για τη χρηματοδότηση μιας διετούς επιμήκυνσης του προγράμματος προσαρμογής, δήλωσε την Τρίτη στο Reuters ο υπουργός Οικονομικών Γ. Στουρνάρας εκφράζοντας παράλληλα την πεποίθησή του πως το χρηματοδοτικό αυτό κενό μπορεί να καλυφθεί χωρίς να επιβαρυνθούν οι Ευρωπαίοι φορολογούμενοι.

Ο κ. Στουρνάρας επιβεβαίωσε επίσης πως το δημοσιονομικό κενό της Ελλάδας σε σχέση με τους στόχους που έχουν τεθεί για το 2013 -2014 παραμένει στα 13,5 δισ. ευρώ.


«Υπολογίζουμε ότι το χρηματοδοτικό κενό που θα δημιουργηθεί αν πάρουμε τη διετή παράταση θα διαμορφωθεί στα 13 με 15 δισ. ευρώ», δήλωσε χαρακτηριστικά ο υπουργός Οικονομικών.


Πηγή:www.capital.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια, ερωτήσεις ή παρατηρήσεις εδώ :

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ