Φορολογικός σχεδιασμός και έγκαιρη πληροφόρηση στην Διοίκηση των Μικρών και Μεσαίων Επιχειρήσεων σε θέματα Marketing, Οικονομικών Υπηρεσιών, Γραμματειακής υποστήριξης εξ αποστάσεως, Τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης. Τηλέφωνο 210-9015539 Λογιστικό γραφείο - NEXUS management consultants - Φοροτεχνικοί Αύξηση 20% των τουριστών από την Τουρκία.

4 Σεπτεμβρίου 2012

Αύξηση 20% των τουριστών από την Τουρκία.

Αύξηση 20% των τουριστών από την Τουρκία.

Αύξηση 20% σημείωσε τον τελευταίο χρόνο ο αριθμός των τουριστών, που εξέδωσαν βίζα για να επισκεφτούν την Ελλάδα από την Τουρκία, σύμφωνα τουλάχιστον με στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης.

Παράλληλα, το γεγονός ότι πλέον δεν απαιτείται βίζα για την επίσκεψη Τούρκων μαθητών και σπουδαστών στην Ελλάδα συντέλεσε στο να αυξηθούν σημαντικά και οι μαθητικές εκδρομές στη χώρα μας, όπως υπογραμμίζει η διοίκηση του Οργανισμού.

Ειδικά η Θεσσαλονίκη εκτιμάται ότι θα μπορούσε να προσελκύσει ακόμη περισσότερους Τούρκους τουρίστες, τάση που διευκολύνεται από την αύξηση του αριθμού των πτήσεων, που συνδέουν την πόλη με την Τουρκία.

Σύμφωνα με στοιχεία των τουρκικών αερογραμμών, η Θεσσαλονίκη συνδέεται με την Κωνσταντινούπολη με έξι πτήσεις την εβδομάδα και από εκεί με εκατοντάδες πτήσεις σε διάφορες περιοχές της Τουρκίας και περισσότερες από 30 καθημερινά για την Άγκυρα.

Τον Οκτώβριο οι πτήσεις προς Κωνσταντινούπολη θα γίνουν καθημερινές, ενώ το 2013 αναμένεται ν΄ αυξηθούν σε 10 εβδομαδιαίως.

agelioforos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια, ερωτήσεις ή παρατηρήσεις εδώ :

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ