Φορολογικός σχεδιασμός και έγκαιρη πληροφόρηση στην Διοίκηση των Μικρών και Μεσαίων Επιχειρήσεων σε θέματα Marketing, Οικονομικών Υπηρεσιών, Γραμματειακής υποστήριξης εξ αποστάσεως, Τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης. Τηλέφωνο 210-9015539 Λογιστικό γραφείο - NEXUS management consultants - Φοροτεχνικοί ΔΟΥ - Κλειστές Δευτέρα και Τρίτη

22 Οκτωβρίου 2012

ΔΟΥ - Κλειστές Δευτέρα και Τρίτη

ΔΟΥ - Κλειστές Δευτέρα και Τρίτη 

Δεν θα πραγματοποιήσουν συναλλαγές με το κοινό την Δευτέρα και την Τρίτη οι ΔΟΥ, οι οποίες το διήμερο αυτό θα παραμείνουν κλειστές. 

Οι προθεσμίες που λήγουν Δευτέρα και Τρίτη μεταφέρονται για τους φορολογούμενους, που δεν θα μπορούν να εξυπηρετηθούν, για την ερχόμενη Τετάρτη. 


Σημειώνεται ότι από την προσεχή Δευτέρα αναστέλλεται η λειτουργία 49 ΔΟΥ. Το σχέδιο του υπουργείου Οικονομικών, σύμφωνα με το οποίο στα τέλη του έτους θα έχουν απομείνει στο σύνολο της χώρας 114 εφορίες από περίπου 280 ένα χρόνο νωρίτερα, έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις από τους εφοριακούς αλλά και έντονες πολιτικές ενστάσεις, όπως αναφέρουν «ΤΑ ΝΕΑ».

Οι φορολογούμενοι που υπάγονταν σε ΔΟΥ οι οποίες παύουν πλέον να υφίστανται

Οι φορολογούμενοι που υπάγονταν σε ΔΟΥ οι οποίες παύουν πλέον να υφίστανται, πρέπει να γνωρίζουν πως Δευτέρα και Τρίτη δεν μπορούν να πραγματοποιήσουν συναλλαγές. Σε περίπτωση κατά την οποία έχουν υποχρεώσεις με προθεσμία τις 22 ή 23 Οκτωβρίου, αυτόματα η προθεσμία μεταφέρεται για την Τετάρτη 24 Οκτωβρίου οπότε και θα εξυπηρετηθούν από τη νέα ΔΟΥ στην οποία ενσωματώνεται η προηγούμενη εφορία τους.
gsis, taxisnet.gr, ΔΟΥ, εφορίες,

Οι προθεσμίες που λήγουν Δευτέρα και Τρίτη μεταφέρονται για τους φορολογούμενους, που δεν θα μπορούν να εξυπηρετηθούν, για την ερχόμενη Τετάρτη.

Η νέα διάρθρωση των ΔΟΥ

Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τη νέα διάρθρωση των ΔΟΥ στη χώρα, έως τα τέλη του έτους: Στην Αττική παραμένουν 41 ΔΟΥ (καταργούνται 28). Στη Θεσσαλονίκη παραμένουν 11 ΔΟΥ (καταργούνται 6). Σε 13 νομούς παραμένουν από δύο ΔΟΥ (καταργούνται συνολικά 35). Συγκεκριμένα στους νομούς Αιτωλοακαρνανίας, Αργολίδας, Αχαΐας, Βοιωτίας, Δωδεκανήσων, Εβρου, Ηρακλείου, Κοζάνης, Κυκλάδων, Λάρισας, Μαγνησίας, Πέλλας και Χαλκιδικής. Σε 36 νομούς παραμένει από μία ΔΟΥ (καταργούνται συνολικά 58). Οι περίπου 700 υπάλληλοι που υπηρετούν σε ΔΟΥ, οι οποίες καταργούνται μετατάσσονται στις ΔΟΥ όπου μεταφέρονται οι αρμοδιότητές τους. http://www.tovima.gr

Κατεβάστε τις :

ΔΟΥ οι οποίες παύουν πλέον να υφίστανται

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια, ερωτήσεις ή παρατηρήσεις εδώ :

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ