Φορολογικός σχεδιασμός και έγκαιρη πληροφόρηση στην Διοίκηση των Μικρών και Μεσαίων Επιχειρήσεων σε θέματα Marketing, Οικονομικών Υπηρεσιών, Γραμματειακής υποστήριξης εξ αποστάσεως, Τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης. Τηλέφωνο 210-9015539 Λογιστικό γραφείο - NEXUS management consultants - Φοροτεχνικοί Στουρνάρας : Θετικός για Eurogroup και Μέρκελ

11 Οκτωβρίου 2012

Στουρνάρας : Θετικός για Eurogroup και Μέρκελ

Στουρνάρας : Θετικός για Eurogroup και Μέρκελ 

Θετική χαρακτήρισε ο υπουργός Οικονομικών Ιωάννης Στουρνάρας την σημερινή επίσκεψη της καγκελαρίου της Γερμανίας Α. Μέρκελ, εξερχόμενος από το Mέγαρο Μαξίμου. 
Stoyrnaras-gia-Eurogroup-Merkel
Stoyrnaras-gia-Eurogroup-Merkel

Αισιόδοξος για την εκταμίευση της δόσης

 «Ήταν νομίζω μία θετική αποτίμηση» είπε ο κ.Στουρνάρας ενώ εμφανίσθηκε αισιόδοξος για την εκταμίευση της δόσης την οποία, όπως ανέφερε, την υπολογίζει στον Νοέμβριο.

Ζητήσαμε την επιμήκυνση στο Eurogroup

 Αναφερόμενος στην συνεδρίαση του Eurogroup ο κ.Στουρνάρας υπογράμμισε πως ήταν «κάπως καλύτερη η εικόνα». Ανέφερε πως ενημέρωσε τον πρωθυπουργό με μεγάλη λεπτομέρεια, και τους πολιτικούς αρχηγούς για το τι έγινε χθες στο Eurogroup υπογραμμίζοντας πως «έχουμε, βέβαια, δρόμο ακόμα μπροστά μας, αλλά τουλάχιστον ξέρουμε τι έχουμε μπροστά μας».
Ο υπουργός Οικονομικών ανέφερε ακόμη ότι έχουμε ζητήσει την επιμήκυνση και το θέμα είναι πάνω στο τραπέζι. «Το πρόβλημα με την επιμήκυνση, είναι ότι απαιτεί παραπάνω χρήματα. Πήραμε την εντολή από το Eurogroup για να δούμε πως θα βρεθούν αυτά τα παραπάνω χρήματα. Με τι τρόπους. Εγώ θεωρώ ότι δεν είναι τόσο δύσκολο πρόβλημα αυτό» υπογράμμισε ο κ. Στουρνάρας.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια, ερωτήσεις ή παρατηρήσεις εδώ :

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ