Φορολογικός σχεδιασμός και έγκαιρη πληροφόρηση στην Διοίκηση των Μικρών και Μεσαίων Επιχειρήσεων σε θέματα Marketing, Οικονομικών Υπηρεσιών, Γραμματειακής υποστήριξης εξ αποστάσεως, Τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης. Τηλέφωνο 210-9015539 Λογιστικό γραφείο - NEXUS management consultants - Φοροτεχνικοί Wall Street Journal - χειραγώγηση των επιτοκίων από 9 τράπεζες

26 Οκτωβρίου 2012

Wall Street Journal - χειραγώγηση των επιτοκίων από 9 τράπεζες

Wall Street Journal - χειραγώγηση των επιτοκίων από 9 τράπεζες

Wall Street Journal - χειραγώγηση των επιτοκίων από 9 τράπεζες

Άλλες εννέα τράπεζες έλαβαν κλητεύσεις στο πλαίσιο της έρευνας για φερόμενη χειραγώγηση των επιτοκίων αναφέρει η Wall Street Journal επικαλούμενη πηγή με γνώση της έρευνας.

Η έρευνα διενεργείται από τον εισαγγελέα της Νέας Υόρκης, Eric Schneiderman και τον εισαγγελέα του Κονέκτικατ, George Jepsen και θα μπορούσε να οδηγήσει σε ενέργειες επιβολής που σχετίζονται με παραβιάσεις της αντιμονοπωλιακής νομοθεσίας και απάτη.

Οι κλητεύσεις εκδόθηκαν τον Αύγουστο και το Σεπτέμβριο ανεβάζοντας τον αριθμό των συνολικών κλητεύσεων στη συγκεκριμένη υπόθεση στις 16. Οι τράπεζες που έχουν βρεθεί στο στόχαστρο των αρχών περιλαμβάνουν τα περισσότερα μέλη του πάνελ που βοηθά για να διαμορφωθεί το διατραπεζικό επιτόκιο Libor.

Οι τελευταίες ενέργειες είναι μέρος μιας παγκόσμιας έρευνας στην οποία συμμετέχουν περισσότερες από δέκα ρυθμιστικές και δικαστικές αρχές σε τρεις ηπείρους.
Οι 9 τράπεζες που κατηγορούνται για χειραγώγηση των επιτοκίων

Οι 9 τράπεζες που κατηγορούνται για χειραγώγηση των επιτοκίων

Οι 9 τράπεζες που κατηγορούνται για χειραγώγηση των επιτοκίων έλαβαν κλητεύσεις τον Αύγουστο και το Σεπτέμβριο είναι οι: 

Bank of America Corp., Bank of Tokyo Mitsubishi UFJ, Credit Suisse Group AG, Lloyds Banking Group PLC, Rabobank Groep NV, Royal Bank of Canada, Societe Generale, Norinchukin Bank and West LB AG.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια, ερωτήσεις ή παρατηρήσεις εδώ :

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ