Φορολογικός σχεδιασμός και έγκαιρη πληροφόρηση στην Διοίκηση των Μικρών και Μεσαίων Επιχειρήσεων σε θέματα Marketing, Οικονομικών Υπηρεσιών, Γραμματειακής υποστήριξης εξ αποστάσεως, Τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης. Τηλέφωνο 210-9015539 Λογιστικό γραφείο - NEXUS management consultants - Φοροτεχνικοί Μέτρα για την οικονομική στήριξη των ελεύθερων επαγγελματιών

23 Οκτωβρίου 2012

Μέτρα για την οικονομική στήριξη των ελεύθερων επαγγελματιών

Μέτρα για την οικονομική στήριξη των ελεύθερων επαγγελματιών

Μέτρα για την οικονομική στήριξη των ελεύθερων επαγγελματιών

Την άμεση ενεργοποίηση μέτρων για την οικονομική στήριξη των ελεύθερων επαγγελματιών που, λόγω της παρατεινόμενης ύφεσης, διακόπτουν τη δραστηριότητά τους και μένουν χωρίς εισόδημα ή έχουν αδυναμία καταβολής των εισφορών στον ΟΑΕΕ διεκδικεί η ΓΣΕΒΕΕ.

Με επιστολή προς τον υπουργό Εργασίας Ι. Βρούτση, η ΓΣΕΒΕΕ ζητά τη λήψη 3 μέτρων:


1. Την άμεση ενεργοποίηση του Λογαριασμού Ασφάλισης Ανεργίας για τους αυτοτελώς και ανεξάρτητα απασχολουμένους. Ήδη στον αντίστοιχο κωδικό του ΟΑΕΕ υπολογίζεται ότι έχουν συγκεντρωθεί πάνω από 80 εκατ. τα οποία «λιμνάζουν» ή χρησιμοποιούνται για να καλύπτονται ανάγκες για πληρωμές συντάξεων (η ΓΣΕΒΕΕ επιφυλάχτηκε να αναζητήσει και δικαστικά ευθύνες, αν συμβαίνει το δεύτερο).

2. Την αξιοποίηση πάνω από 20 εκατ. που έχουν συγκεντρωθεί στον Ειδικό Λογαριασμό του Οργανισμού Εργατικής Εστίας για την οργάνωση και εφαρμογή προγραμμάτων κοινωνικού τουρισμού και

3. Την ασφαλιστική «κάλυψη» των εν ενεργεία ασφαλισμένων στον ΟΑΕΕ που έχουν οφειλές τις οποίες, λόγω της οικονομικής δυσπραγίας, αδυνατούν, προς το παρόν, να αποπληρώσουν.
http://www.imerisia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια, ερωτήσεις ή παρατηρήσεις εδώ :

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ