Φορολογικός σχεδιασμός και έγκαιρη πληροφόρηση στην Διοίκηση των Μικρών και Μεσαίων Επιχειρήσεων σε θέματα Marketing, Οικονομικών Υπηρεσιών, Γραμματειακής υποστήριξης εξ αποστάσεως, Τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης. Τηλέφωνο 210-9015539 Λογιστικό γραφείο - NEXUS management consultants - Φοροτεχνικοί Ενδεχόμενο νέας αναδιάρθρωσης του ελληνικού χρέους, να εξετάσει η ΕΕ, υποστηρίζει το ΔΝΤ.

8 Οκτωβρίου 2012

Ενδεχόμενο νέας αναδιάρθρωσης του ελληνικού χρέους, να εξετάσει η ΕΕ, υποστηρίζει το ΔΝΤ.

Ενδεχόμενο νέας αναδιάρθρωσης του ελληνικού χρέους, να εξετάσει η ΕΕ, υποστηρίζει το ΔΝΤ.

Τα ευρωπαϊκά κράτη θα πρέπει να εξετάσουν το σενάριο νέας αναδιάρθρωσης του ελληνικού χρέους, σε περίπτωση που αυτό αποδειχθεί μη βιώσιμο, υποστηρίζει ο εκτελεστικός διευθυντής του ΔΝΤ Μένο Σνελ.

«Η εισφορά των κυβερνήσεων από εδώ και στο εξής θα αποτελέσει αναμφίβολα αντικείμενο συζήτησης», δήλωσε ο αξιωματούχος του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου σε συνέντευξή του στην ολλανδική εφημερίδα Het Financieele Dagblad, η οποία δημοσιεύθηκε σήμερα.

Ο κ. Σνελ επισήμανε, επίσης, τη διάσταση απόψεων που παρατηρείται ανάμεσα στην Ευρωπαϊκή Ένωση, την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο όσον αφορά στην αντιμετώπιση της κρίσης χρέους στην Ελλάδα.

Ευρωπαίοι αξιωματούχοι δήλωσαν τον περασμένο μήνα στο Reuters ότι δέχονταν πιέσεις από το ΔΝΤ για αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους, μια δυσάρεστη προοπτική για τους ηγέτες που αντιδρούν στην ιδέα να υποστούν ζημίες οι κυβερνήσεις τους. Ταυτόχρονα, η Ευρώπη θα προτιμούσε να δώσει πίστωση χρόνου στην Αθήνα να φέρει το δημοσιονομικό της πρόγραμμα σε σωστή τροχιά.

Πηγή: Reuters

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια, ερωτήσεις ή παρατηρήσεις εδώ :

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ