Φορολογικός σχεδιασμός και έγκαιρη πληροφόρηση στην Διοίκηση των Μικρών και Μεσαίων Επιχειρήσεων σε θέματα Marketing, Οικονομικών Υπηρεσιών, Γραμματειακής υποστήριξης εξ αποστάσεως, Τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης. Τηλέφωνο 210-9015539 Λογιστικό γραφείο - NEXUS management consultants - Φοροτεχνικοί Ολοκλήρωση της διαπραγμάτευσης για το πακέτο των μέτρων και τα εργασιακά

24 Οκτωβρίου 2012

Ολοκλήρωση της διαπραγμάτευσης για το πακέτο των μέτρων και τα εργασιακά

Ολοκλήρωση της διαπραγμάτευσης για το πακέτο των μέτρων και τα εργασιακά

Την ολοκλήρωση της διαπραγμάτευσης για το πακέτο των μέτρων και την υπαναχώρηση της τρόικας σε δύο βασικά ζητήματα στα εργασιακά ανακοίνωσε ο υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας, καθώς συνεχίζονται οι πολιτικές διαβουλεύσεις για να ξεπεραστεί το αδιέξοδο μετά τις ενστάσεις των κυβερνητικών εταίρων στο θέμα αυτό.
Ολοκλήρωση της διαπραγμάτευσης για το πακέτο των μέτρων και τα εργασιακά

Ολοκλήρωση της διαπραγμάτευσης για το πακέτο των μέτρων και τα εργασιακάΌπως είπε χαρακτηριστικά ο υπουργός το πακέτο έχει κλείσει και θα ενημερωθεί σχετικά γι' αυτό αύριο το Euroworking Group.

Τα μέτρα - πρόσθεσε - θα έρθουν σε δύο νομοσχέδια στη Βουλή και θα πρέπει να ψηφιστούν μέχρι τις 12 Νοεμβρίου που θα συνεδριάσει το Γιούρογκρουπ για να εγκρίνει την εκταμίευση της δόσης.

Τα εργασιακά

Σε ότι αφορά στις αποζημιώσεις απόλυσης, ο κ.Στουρνάρας είπε ότι οι εκπρόσωποι των δανειστών δέχτηκαν να φτάνουν

  •  στα 2.000 ευρώ, από 1.800 οι αποζημιώσεις απόλυσης που ήταν η αρχική πρόταση, ενώ 
  • η προειδοποίηση θα γίνεται τέσσερις μήνες πριν, αντί για τρεις.

Ακόμη ο υπουργός Οικονομικών, μιλώντας στη Βουλή, προανήγγειλε εμμέσως πλην σαφώς την έναρξη της διαδικασίας για την επιμήκυνση του προγράμματος δημοσιονομικής προσαρμογής, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι αν δεν το αποδέχονταν οι εταίροι μας, θα έπρεπε να ληφθούν μέτρα 18,5 δισ. και τα 9 δισ. θα έπρεπε να είναι περικοπές μισθών και συντάξεων.

Συνεχείς συσκέψεις έχει, εν τω μεταξύ, από το πρωί ο πρωθυπουργός με υπουργούς, ενώ βρίσκεται σε επικοινωνία με ευρωπαίους ηγέτες και με τους πολιτικούς αρχηγούς, προκειμένου να βρεθεί μια αμοιβαία αποδεκτή λύση για όλα τα θέματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια, ερωτήσεις ή παρατηρήσεις εδώ :

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ