Φορολογικός σχεδιασμός και έγκαιρη πληροφόρηση στην Διοίκηση των Μικρών και Μεσαίων Επιχειρήσεων σε θέματα Marketing, Οικονομικών Υπηρεσιών, Γραμματειακής υποστήριξης εξ αποστάσεως, Τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης. Τηλέφωνο 210-9015539 Λογιστικό γραφείο - NEXUS management consultants - Φοροτεχνικοί Μπάμπης Βωβός Διεθνής Τεχνική Α.Ε.υπαγωγή στο άρθρο 99

10 Οκτωβρίου 2012

Μπάμπης Βωβός Διεθνής Τεχνική Α.Ε.υπαγωγή στο άρθρο 99

Μπάμπης Βωβός Διεθνής Τεχνική Α.Ε.υπαγωγή στο άρθρο 99

Αίτηση υπαγωγής της στη διαδικασία εξυγίανσης, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 99 του Ν.3588/2007, όπως αυτές αντικαταστάθηκαν με το άρθρο 12 του Ν.4013/2011 και συμπληρώθηκαν με τις διατάξεις του Ν.4072/2012, κατέθεσε χθες η Μπάμπης Βωβός Διεθνής Τεχνική Α.Ε.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΜΒΔΤ, με δεδομένο ότι βρίσκεται ήδη σε συζητήσεις με τις κυριότερες πιστώτριες τράπεζες και τους λοιπούς πιστωτές της, η ενέργεια αυτή αποσκοπεί στο να μπορέσει να συμφωνήσει μαζί τους και να υλοποιήσει σε σύντομο χρόνο το πρόγραμμα λειτουργικής αναδιάρθρωσης που έχει εκπονήσει.

«Η εταιρεία υπήρξε από συστάσεώς της και επί σειρά δεκαετιών κερδοφόρα, μέχρι και την εμφάνιση της οικονομικής κρίσης στην Ελλάδα το έτος 2008 και την έκδοση της ακυρωτικής απόφασης της Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας στις αρχές του έτους 2009, η οποία οδήγησε στη ματαίωση της οικοδόμησης εμπορικού κέντρου συμφερόντων της -υλοποιουμένου ήδη κατά την περίοδο εκείνη σε ποσοστό 75% του φέροντος οργανισμού του- στο υπ' αριθμόν 45α Οικοδομικό Τετράγωνο στην περιοχή του Βοτανικού, το οποίο αποτελεί μέρος του μεγαλύτερου μεταπολεμικού αναπτυξιακού έργου που επιχειρήθηκε ποτέ στο Νομό Αττικής, της «Διπλής Ανάπλασης Βοτανικού - Λ. Αλεξάνδρας», δήλωσε ο πρόεδρος του ΔΣ Χαράλαμπος Βωβός.

Σύμφωνα με τον κ. Βωβό, αυτές οι αρνητικές εξελίξεις, σε συνδυασμό με τη μεγάλη έκθεση της εταιρίας σε δανεισμό, σημαντικό μέρος του οποίου προοριζόταν για την υλοποίηση του έργου στο Βοτανικό, υπήρξαν καθοριστικής σημασίας για την εμφάνιση αρνητικών ταμειακών ροών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια, ερωτήσεις ή παρατηρήσεις εδώ :

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ