Φορολογικός σχεδιασμός και έγκαιρη πληροφόρηση στην Διοίκηση των Μικρών και Μεσαίων Επιχειρήσεων σε θέματα Marketing, Οικονομικών Υπηρεσιών, Γραμματειακής υποστήριξης εξ αποστάσεως, Τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης. Τηλέφωνο 210-9015539 Λογιστικό γραφείο - NEXUS management consultants - Φοροτεχνικοί Σκανδαλώδης διακανονισμός οφειλών προς το ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, σε μόλις... 4.700 δόσεις!

5 Οκτωβρίου 2012

Σκανδαλώδης διακανονισμός οφειλών προς το ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, σε μόλις... 4.700 δόσεις!

Σκανδαλώδης διακανονισμός οφειλών προς το ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, σε μόλις... 4.700 δόσεις!

Την απίστευτη καταγγελία έκανε ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ, Γιώργος Κυρίτσης, καταθέτοντας και σχετικό έγγραφο, με το οποίο τον αποδείκνυε. Μια εταιρεία, το όνομα της οποίας δεν έγινε γνωστό, πέτυχε διακανονισμό για τις οφειλές της προς το ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, σε μόλις... 4.700 δόσεις!


Ημερομηνία πληρωμής της τελευταίας δόσης ορίστηκε, μάλιστα, το έτος 2.404!Συγκεκριμένα, ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ σημείωσε: «Έχω στα χέρια μου, υπογλώσσιο πήραμε όταν το είδαμε, έγγραφο που δείχνει ότι κάποιος πέτυχε 4.700 δόσεις, με τελευταία δόση στις 31.03.2404», εξηγώντας ότι ο διακανονισμός για οφειλές άνω των 300.000 ευρώ γίνεται με απόφαση της διοίκησης του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ.


Ο αρμόδιος υφυπουργός Εργασίας, Νίκος Παναγιωτόπουλος έδειξε να αιφνιδιάζεται από τα λεγόμενα του κ. Κυρίτση, δηλώνοντας ότι «θα πρέπει να περιέλθει σε γνώση δική μας και να πάμε στη διοίκηση του ΙΚΑ να ρωτήσουμε τι είναι αυτό. Το ζήτημα χρήζει άμεσης αντιμετώπισης από τη διοίκηση του ΙΚΑ, της αυστηρότερης δυνατής».

Πάντως, ο κ. Κυρίτσης δεν ανέφερε την επωνυμία της εταιρείας, ενώ έχουν σβηστεί τα στοιχεία της από το σχετικό παραστατικό. Προφανώς, θα μάθουμε το... 2404 όταν ξεπληρώσει τα χρέη της και κλείσει ο φάκελός της.
http://www.ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια, ερωτήσεις ή παρατηρήσεις εδώ :

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ