Φορολογικός σχεδιασμός και έγκαιρη πληροφόρηση στην Διοίκηση των Μικρών και Μεσαίων Επιχειρήσεων σε θέματα Marketing, Οικονομικών Υπηρεσιών, Γραμματειακής υποστήριξης εξ αποστάσεως, Τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης. Τηλέφωνο 210-9015539 Λογιστικό γραφείο - NEXUS management consultants - Φοροτεχνικοί Σόιμπλε: Η ευθύνη για την κατάσταση στην Ελλάδα βαραίνει μόνο την ίδια την Ελλάδα και τους πολιτικούς της

29 Οκτωβρίου 2012

Σόιμπλε: Η ευθύνη για την κατάσταση στην Ελλάδα βαραίνει μόνο την ίδια την Ελλάδα και τους πολιτικούς της

Σόιμπλε: Η ευθύνη για την κατάσταση στην Ελλάδα βαραίνει μόνο την ίδια την Ελλάδα και τους πολιτικούς της

Αμφιβολία για την παραμονή της χώρας μας στο ευρώ

Αμφιβολία για την παραμονή της χώρας μας στο ευρώ 

Αμφιβολία για την παραμονή της χώρας μας στο ευρώ εξέφρασε εκ νέου ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας και ζήτησε μεγαλύτερη προσπάθεια. Σε συνέντευξή του στο πλαίσιο ντοκιμαντέρ του γερμανικού τηλεοπτικού δικτύου ZDF με τίτλο “Ο Αγώνας για το Ευρώ” το οποίο πρόκειται να μεταδοθεί στις 30 Οκτωβρίου, ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε φέρεται πως δήλωσε: “Επιθυμία μας είναι η Ελλάδα να μπορέσει να παραμείνει στην Ευρωζώνη. Όμως η Ελλάδα έχει να κάνει πολλά ακόμη. Αυτό δεν έχει αποφασισθεί ακόμη”.

Όπως μετέδωσε το Dow Jones Newswires, παρά τα δημοσιεύματα που θέλουν την τρόικα να προετοιμάζεται για τη χορήγηση πίστωσης χρόνου στην Ελλάδα οι αμφιβολίες για το κατά πόσο η χώρα θα επιτύχει τους στόχους της παραμένουν.

“Υπάρχουν αμφιβολίες έως σήμερα ως προς το κατά πόσον η Ελλάδα θα μπορούσε να τηρήσει τις δεσμεύσεις της. Αυτές οι αμφιβολίες θα πρέπει να αρθούν στο μέλλον”, είπε ο Σόιμπλε, και τόνισε ότι
“αν οι Έλληνες πολιτικοί πείθουν τον λαό ότι η ευθύνη για τα προβλήματα της Ελλάδας βρίσκεται στις Βρυξέλλες, την Ευρώπη ή την Γερμανία, είναι ανεύθυνοι δημαγωγοί. Η ευθύνη για την κατάσταση στην Ελλάδα βαραίνει μόνο την ίδια την Ελλάδα και τους πολιτικούς της”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια, ερωτήσεις ή παρατηρήσεις εδώ :

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ