Φορολογικός σχεδιασμός και έγκαιρη πληροφόρηση στην Διοίκηση των Μικρών και Μεσαίων Επιχειρήσεων σε θέματα Marketing, Οικονομικών Υπηρεσιών, Γραμματειακής υποστήριξης εξ αποστάσεως, Τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης. Τηλέφωνο 210-9015539 Λογιστικό γραφείο - NEXUS management consultants - Φοροτεχνικοί Γιάννης Στουρνάρας - Αισιόδοξος για το θέμα της επαναγοράς των ομολόγων

28 Νοεμβρίου 2012

Γιάννης Στουρνάρας - Αισιόδοξος για το θέμα της επαναγοράς των ομολόγων

Γιάννης Στουρνάρας - Αισιόδοξος για το θέμα της επαναγοράς των ομολόγων

Aisiodoxos-gia-to-8ema-ths-epanagoras-twn-omologwn

Αισιόδοξος για το θέμα της επαναγοράς των ομολόγων

Αισιόδοξος για το θέμα της επαναγοράς των ομολόγων εμφανίστηκε ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας, ο οποίος ενημέρωσε τους τρεις πολιτικούς αρχηγούς που στηρίζουν την κυβέρνηση, στο Μέγαρο Μαξίμου.

«Τίποτε δεν είναι εύκολο, αλλά προσπαθούμε», είπε στους δημοσιογράφους και σημείωσε (ερωτώμενος αν οι τράπεζες θα συμμετέχουν στην επαναγορά ομολόγων) πως θα βγει σύντομα ανακοίνωση του Οργανισμού Διαχείρισης Δημόσιου Χρέους.

Eπίτροπος Oικονομικών και Νομισματικών Υποθέσεων Όλι Ρεν

Ορόσημο, που θα επιτρέψει στην Ελλάδα να γυρίσει σελίδα και να αποκαταστήσει την ανταγωνιστικότητά και τη βιωσιμότητα των δημοσιονομικών της, χαρακτήρισε την απόφαση του Eurogroup, ο επίτροπος Oικονομικών και Νομισματικών Υποθέσεων Όλι Ρεν, σε συνέντευξή του στους Νέους Φακελους.

Συνάντηση των τριών αρχηγών


Στο μεταξύ, με το βλέμμα στην «επόμενη ημέρα» των αποφάσεων της Ευρώπης και του ΔΝΤ για την Ελλάδα συναντήθηκαν ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς με τους δυο πολιτικούς αρχηγούς που μετέχουν στον κυβερνητικό συνασπισμό Ευάγγελο Βενιζέλο και Φώτη Κουβέλη.

Στο επίκεντρο είναι η απόφαση του Εurogroup για την Ελλάδα για την οποία οι κ. Σαμαράς, Βενιζέλος και Κουβέλης εξέφρασαν την ικανοποίησή τους, επικεντρωνόμενοι στο ζήτημα της ανάπτυξης.

«Η Ελλάδα κατάφερε να ξανακερδίσει την αξιοπιστία της και να θέσει τις βάσεις για να ξαναγίνει το χρέος βιώσιμο», τόνισε ο Αντώνης Σαμαράς σε δήλωσή του προς τον ελληνικό λαό και διαβεβαίωσε ότι με την εξασφάλιση των χρημάτων δε θα υπάρξουν άλλα οδυνηρά μέτρα σε μισθούς και συντάξεις.

Υπενθυμίζεται ότι στις 11:30 το πρωί ο κ. Σαμαράς θα δεχθεί στο Μέγαρο Μαξίμου την υφυπουργό Εξωτερικών της Γερμανίας Έμιλι Χάμπερ, ενώ για τη 1 το μεσημέρι είναι προγραμματισμένη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου υπό τον πρωθυπουργό.

 ΣΚΑΪ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια, ερωτήσεις ή παρατηρήσεις εδώ :

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ