Φορολογικός σχεδιασμός και έγκαιρη πληροφόρηση στην Διοίκηση των Μικρών και Μεσαίων Επιχειρήσεων σε θέματα Marketing, Οικονομικών Υπηρεσιών, Γραμματειακής υποστήριξης εξ αποστάσεως, Τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης. Τηλέφωνο 210-9015539 Λογιστικό γραφείο - NEXUS management consultants - Φοροτεχνικοί Γιούνκερ - Σήμερα θα αξιολογήσουμε την έκθεση της τρόικας.

12 Νοεμβρίου 2012

Γιούνκερ - Σήμερα θα αξιολογήσουμε την έκθεση της τρόικας.

Γιούνκερ - Σήμερα θα αξιολογήσουμε την έκθεση της τρόικας.

Σε συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα για την εκταμίευση της δόσης πρέπει να καταλήξει το σημερινό Eurogroup, δήλωσε σήμερα ο επικεφαλής της ευρωζώνης Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, ο οποίος πρόσθεσε ότι «θα αξιολογηθεί η έκθεση της τρόικας που περιήλθε σήμερα στα χέρια μας».


Μιλώντας στο ΑΠΕ, ο κ. Γιούνκερ υπογράμμισε ότι «θα ήταν φρόνιμο να καταλήξουμε σήμερα σε συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα για τη δόση» καθώς «από τις προπαρασκευαστικές εργασίες που έχουν γίνει, η εκταμίευση της δόσης θα πρέπει να διοργανωθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».

Ο Πρόεδρος του Eurogroup δήλωσε ακόμη «εντυπωσιασμένος» από τις πρόσφατες επιδόσεις της Ελλάδας, με την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου και του προϋπολογισμού, και τόνισε ότι η χώρα μας έχει εκπληρώσει βήμα-βήμα όσα περιμέναμε αναφορικά με τις υποχρεώσεις που είχαμε θέσει.

«Σήμερα θα αξιολογήσουμε την έκθεση της τρόικας, η οποία μόλις μας περιήλθε, αλλά δεν πρόκειται να υπάρξει απόφαση για την Ελλάδα», κατέληξε ο κ. Γιούνκερ.

Τα Νέα Οnline

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια, ερωτήσεις ή παρατηρήσεις εδώ :

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ