Φορολογικός σχεδιασμός και έγκαιρη πληροφόρηση στην Διοίκηση των Μικρών και Μεσαίων Επιχειρήσεων σε θέματα Marketing, Οικονομικών Υπηρεσιών, Γραμματειακής υποστήριξης εξ αποστάσεως, Τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης. Τηλέφωνο 210-9015539 Λογιστικό γραφείο - NEXUS management consultants - Φοροτεχνικοί Μπάμπης Βωβός - Διεθνής Τεχνική ΑΕ αναβλήθηκε η εκδίκαση του αιτήματος υπαγωγής στο άρθρο 99 του Ν.3588/2007.

29 Νοεμβρίου 2012

Μπάμπης Βωβός - Διεθνής Τεχνική ΑΕ αναβλήθηκε η εκδίκαση του αιτήματος υπαγωγής στο άρθρο 99 του Ν.3588/2007.

Μπάμπης Βωβός - Διεθνής Τεχνική ΑΕ αναβλήθηκε η εκδίκαση του αιτήματος υπαγωγής στο άρθρο 99 του Ν.3588/2007.


Αναβλήθηκε για την 23η Ιανουαρίου 2013, λόγω αποχής των δικαστικών, η εκδίκαση του αιτήματος της «Μπάμπης Βωβός - Διεθνής Τεχνική Α.Ε.» για το άνοιγμα της διαδικασίας εξυγίανσης σύμφωνα με το άρθρο 99 του Ν.3588/2007.

Σε ανακοίνωσή της η εταιρεία εκφράζει την έκπληξή της για το γεγονός ότι «αν και έχει ήδη εξασφαλίσει τη συναίνεση στη διαδικασία εξυγίανσης των βασικών πιστωτών της που υπερκαλύπτουν το εκ του νόμου απαιτούμενο 60%, το δικαστήριο, κατόπιν παρεμβάσεως του Ελληνικού Δημοσίου, δεν διατήρησε την προσωρινή διαταγή, θέτοντας σε κίνδυνο την εξυγιαντική διαδικασία και διακυβεύοντας τα συμφέροντα των μετόχων και των πιστωτών της εταιρείας».

Τονίζει δε ότι και μόνο από το αντικείμενο εργασιών της (μελέτη και κατασκευή τεχνικών έργων για τον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, αξιοποίηση και ανέγερση αστικών και παραθεριστικών οικισμών) και την υπάρχουσα ακίνητη περιουσία της, οι απαιτήσεις του Δημοσίου, των ασφαλιστικών οργανισμών και του εργατικού δυναμικού είναι απόλυτα εξασφαλισμένες και θα ικανοποιηθούν στο ακέραιο.naftemporiki.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια, ερωτήσεις ή παρατηρήσεις εδώ :

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ