Φορολογικός σχεδιασμός και έγκαιρη πληροφόρηση στην Διοίκηση των Μικρών και Μεσαίων Επιχειρήσεων σε θέματα Marketing, Οικονομικών Υπηρεσιών, Γραμματειακής υποστήριξης εξ αποστάσεως, Τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης. Τηλέφωνο 210-9015539 Λογιστικό γραφείο - NEXUS management consultants - Φοροτεχνικοί Ο Γάλλος υπ. Οικονομικών Πιέρ Μοσκοβισί υπερασπιστής της Ελλάδας

19 Νοεμβρίου 2012

Ο Γάλλος υπ. Οικονομικών Πιέρ Μοσκοβισί υπερασπιστής της Ελλάδας

Ο Γάλλος υπ. Οικονομικών Πιέρ Μοσκοβισί υπερασπιστής της Ελλάδας


Ο Γάλλος υπ. Οικονομικών Πιέρ Μοσκοβισί

Ο Γάλλος υπ. Οικονομικών Πιέρ Μοσκοβισί υπερασπιστής της ΕλλάδαςΠιέρ Μοσκοβισί: Υπήρχαν «παλαβοί συνάδελφοι» στο EurogroupΤα «άπλυτα» του προηγούμενου Eurogroup, της 12ης Νοεμβρίου, έβγαλε στη φόρα λίγα 24ωρα πριν από την κρίσιμη σύνοδο των υπουργών Οικονομικών της Ευρωζώνης για την Ελλάδα ο Γάλλος υπουργός Οικονομικών Πιέρ Μοσκοβισί. Μιλώντας στο Canal + ο Μοσκοβισί ανέφερε ότι μεταξύ των συναδέλφων του υπήρχαν «μερικοί παλαβοί».

Την αποκάλυψη, που μεταδόθηκε την Κυριακή στην εκπομπή Dimanche + έκανε η ομάδα του καναλιού που ακολουθεί τον υπουργό στις Βρυξέλλες όπου αυτός μετέχει στη σύνοδο των υπουργών Οικονομικών της Ευρωζώνης.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, πριν από το Eurogroup, ο υπουργός, ο οποίος συνδιαλέγεται με τους συνεργάτες του, επισπεύδει μία μακρά συζήτηση: «Αυτό φαίνεται μέτριο (...) δεν ξεμπερδέψαμε ακόμη».

Πέντε ώρες αργότερα, στο τέλος της συνόδου, οι υπουργοί συμφωνούν να δώσουν την παράταση των δύο ετών.

Σε ερώτηση που του έκανε το Canal +, ο Μοσκοβισί εμπιστεύτηκε ότι αναγκάστηκε «να εκνευριστεί μία ή δύο φορές με έναν υπουργό, τον οποίο δεν κατονομάζει, που έμοιαζε να θεωρεί ότι τίποτε δεν συνέβαινε στην Ελλάδα».

«Υπάρχουν πάντως μερικοί παλαβοί μέσα στην αίθουσα», σημείωσε ο Γάλλος υπουργός.

«Εσείς γίνατε ο υπερασπιστής της Ελλάδας;» τον ρώτησαν οι δημοσιογράφοι του καναλιού, για να απαντήσει ο Μοσκοβισί: «Ναι, ήταν απαραίτητο, αλλά γι' αυτό έπρεπε να υψώσω την φωνή. Ένας δίκαιος υπερβολικός θυμός, καταρχήν ανακουφίζει και έπειτα είναι αποτελεσματικός».
tovima.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια, ερωτήσεις ή παρατηρήσεις εδώ :

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ