Φορολογικός σχεδιασμός και έγκαιρη πληροφόρηση στην Διοίκηση των Μικρών και Μεσαίων Επιχειρήσεων σε θέματα Marketing, Οικονομικών Υπηρεσιών, Γραμματειακής υποστήριξης εξ αποστάσεως, Τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης. Τηλέφωνο 210-9015539 Λογιστικό γραφείο - NEXUS management consultants - Φοροτεχνικοί Προς διαβούλευση το νέο φορολογικό νομοσχέδιο 2013

29 Νοεμβρίου 2012

Προς διαβούλευση το νέο φορολογικό νομοσχέδιο 2013

Προς διαβούλευση το νέο φορολογικό νομοσχέδιο 2013

Pros-diavoulefsi-to-neo-forologiko-nomosxedio-2013

Σήμερα ή το αργότερο αύριο θα δοθεί προς διαβούλευση το νέο φορολογικό νομοσχέδιο και αμέσως μετά θα κατατεθεί προς ψήφιση από τη Βουλή, δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας.


Το νέο φορολογικό πλαίσιο θα φέρει μεγάλες ανατροπές

Το νέο φορολογικό πλαίσιο, που θα φέρει μεγάλες ανατροπές από τον προσεχή Ιανουάριο για το σύνολο των φορολογουμένων (μισθωτοί, ελεύθεροι επαγγελματίες, επιχειρήσεις, κ.λπ.), αποτελεί μια από τις «προαπαιτούμενες δράσεις» για την Ελλάδα και πρέπει να ψηφιστεί το αργότερο έως το τέλος Ιανουαρίου.

Kατάργηση του ειδικού αφορολόγητου για τα προστατευόμενα τέκνα

Ειδικά για την κατάργηση του ειδικού αφορολόγητου για τα προστατευόμενα τέκνα, σύμφωνα με συνεργάτες του υπουργού Οικονομικών, οι οποίοι φέρονται ως εμπνευστές του συγκεκριμένου σχεδίου, στις κρίσιμες περιστάσεις που διέρχεται η χώρα και δεδομένης της έλλειψης πόρων για το κράτος, θα πρέπει να υπάρξει ειδική μέριμνα και στήριξη για τα νοικοκυριά που αντιμετωπίζουν οικονομικό πρόβλημα, ασχέτως του εάν έχουν ένα, δύο ή περισσότερα παιδιά.

Σύμφωνα με τους ίδιους, τα ειδικά επιδόματα που θα θεσπιστούν σε αντικατάσταση του υπό κατάργηση αφορολογήτου για τα τέκνα, θα μεταφράζεται σε ένα «σημαντικό ποσό» για να καλύψουν τις ανάγκες τους όσοι αντιμετωπίζουν το μεγαλύτερο πρόβλημα και είναι στο τελευταίο σκαλοπάτι της εισοδηματικής κλίμακας. http://www.kathimerini.gr

Κατεβάστε εδώ το ΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΥ "ΚΩΔΙΚΑΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια, ερωτήσεις ή παρατηρήσεις εδώ :

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ