Φορολογικός σχεδιασμός και έγκαιρη πληροφόρηση στην Διοίκηση των Μικρών και Μεσαίων Επιχειρήσεων σε θέματα Marketing, Οικονομικών Υπηρεσιών, Γραμματειακής υποστήριξης εξ αποστάσεως, Τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης. Τηλέφωνο 210-9015539 Λογιστικό γραφείο - NEXUS management consultants - Φοροτεχνικοί Tα ρεπορτάζ των διεθνών ΜΜΕ για την υπερψήφιση του Προϋπολογισμού

12 Νοεμβρίου 2012

Tα ρεπορτάζ των διεθνών ΜΜΕ για την υπερψήφιση του Προϋπολογισμού

Tα ρεπορτάζ των διεθνών ΜΜΕ για την υπερψήφιση του Προϋπολογισμού

Samaras Greek PM

Tα ρεπορτάζ των διεθνών ΜΜΕ για την υπερψήφιση του Προϋπολογισμού

Εκτενή είναι τα ρεπορτάζ των διεθνών ΜΜΕ για την υπερψήφιση του Προϋπολογισμού. Το BBC, μετέδωσε την είδηση με έκτακτη ανάρτηση αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι ο Προϋπολογισμός εγκρίθηκε με 167 «ναι», ενώ 128 βουλευτές ψήφισαν «όχι» και 4 «παρών», τονίζοντας ότι η υπερψήφισή του, αποτελούσε προϋπόθεση για την εκταμίευση της δόσης των 31,5 δισ. ευρώ, προκειμένου να αποφευχθεί η χρεοκοπία. Παράλληλα αναφέρθηκε στη ψηφοφορία της περασμένης Τετάρτης για το Πολυνομοσχέδιο, αλλά και στους 10.000 διαδηλωτές που συγκεντρώθηκαν χθες έξω από τη Βουλή.

«Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε τον Προϋπολογισμό "διάσωσης"» ήταν ο τίτλος του CNN, κρίνοντας ότι έρχεται σε μία κρίσιμη οικονομική στιγμή για τη χώρα μας, ενώ έδωσε έμφαση στις «αιματηρές» περικοπές που θα επέλθουν σε μισθούς και συντάξεις, τονίζοντας ταυτόχρονα πως η υπερψήφισή του ήταν σημαντική για να μην χρεοκοπήσει η Ελλάδα.

Ως «τραίνο αυστηρότητας» χαρακτηρίζει η γαλλική Le Monde το νέο Προϋπολογισμό που ενέκρινε το ελληνικό Κοινοβούλιο τονίζοντας ότι ο πρωθυπουργός Α. Σαμαράς κατάφερε να κρατήσει την κυβέρνηση συνασπισμού, η οποία δοκιμάστηκε κατά την διάρκεια της ψηφοφορίας.
«Η Ελλάδα ψήφισε ένα νέο Προϋπολογισμό λιτότητας» είναι ο τίτλος της Figaro και τονίζει ότι την Κυριακή «χιλιάδες Έλληνες έτρεξαν πάνω στην ιστορική πίστα του Μαραθώνα αλλά η αληθινή μάχη δόθηκε στο κοινοβούλιο: 167 βουλευτές ψήφισαν υπέρ του νέου Προϋπολογισμού για το 2013, ο έκτος εν μέσω ύφεσης».
Με πρωτοσέλιδο τίτλο «Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε τον Προϋπολογισμό λιτότητας» το αραβικό δίκτυο AlJazeera παρουσιάζει εκτενές ρεπορτάζ για τα όσα συνέβησαν χθες στη συζήτηση του Προϋπολογισμού στη Βουλή, αλλά και στα 167 «ναι», 128 «όχι» και τέσσερα «παρών» των Ελλήνων βουλευτών, ενώ τονίζει τη σημασία της υπερψήφισής του για την εκταμίευση της δόσης των 31,5 δισ. ευρώ. ERT.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια, ερωτήσεις ή παρατηρήσεις εδώ :

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ