Φορολογικός σχεδιασμός και έγκαιρη πληροφόρηση στην Διοίκηση των Μικρών και Μεσαίων Επιχειρήσεων σε θέματα Marketing, Οικονομικών Υπηρεσιών, Γραμματειακής υποστήριξης εξ αποστάσεως, Τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης. Τηλέφωνο 210-9015539 Λογιστικό γραφείο - NEXUS management consultants - Φοροτεχνικοί Οι αλλαγές από 01/01/13 στα εισιτήρια των <acronym title="Μέσα Μαζική Μεταφοράς">ΜΜΜ</acronym>

26 Δεκεμβρίου 2012

Οι αλλαγές από 01/01/13 στα εισιτήρια των ΜΜΜ

Οι αλλαγές από 01/01/13 στα εισιτήρια των ΜΜΜ

harian metro metro pcs metro phones metro style metro pcs pay bill metrolink metro transit metro bank

Οι αλλαγές από 01/01/13 στα εισιτήρια για λεωφορεία, Μετρό, ΗΣΑΠ, τρόλεϊ και Τραμ

Οι αλλαγές από 01/01/13 στα εισιτήρια για λεωφορεία, Μετρό, ΗΣΑΠ, τρόλεϊ και Τραμ

Όσοι από εσάς μετακινείστε με λεωφορεία, Μετρό, ΗΣΑΠ, τρόλεϊ και Τραμ θα μπορείτε από την Πρωτοχρονιά (1η Ιανουαρίου 2013) να προμηθεύεστε για τις μετακινήσεις σας δεσμίδες με τα 10 εισιτήρια και μάλιστα συν ένα δώρο!

Επιπλέον θα υπάρξουν εκπτώσεις για τους κατόχους των μηνιαίων και ετήσιων καρτών απεριόριστων διαδρομών, για τις ημέρες που τα ΜΜΜ τραβούν χειρόφρενο λόγω απεργίας.

Εκτός των άλλων, το υπουργείο Μεταφορών δημιουργεί και τα ηλεκτρονικά εισιτήρια! Έτσι οι πολίτες θα μπορούν μέσω διαδικτύου να τα «γεμίζουν» με μονάδες μέσω internet, κινητού ή πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας.

Από το 2013 πιο εντατικοί και οι έλεγχοι στα ΜΜΜ.

Από το 2013 θα γίνουν, επίσης, ακόμη πιο εντατικοί και οι έλεγχοι. Μάλιστα, μέσω εσωτερικών μετακινήσεων, θα αυξηθούν κατά 12—150 οι ελεγκτές σε Μετρό, ΗΣΑΠ και Τραμ και κατά 120 σε λεωφορεία και τρόλεϊ.

Επίσης από τον Ιανουάριο, όποιος «συλλαμβάνεται» χωρίς εισιτήριο και τιμωρείται με πρόστιμο, θα μπορεί να πληρώσει το 50% του ποσού εντός 10 ημερών, ότι συμβαίνει δηλαδή με τις κλήσεις της τροχαίας http://www.madata.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια, ερωτήσεις ή παρατηρήσεις εδώ :

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ