Φορολογικός σχεδιασμός και έγκαιρη πληροφόρηση στην Διοίκηση των Μικρών και Μεσαίων Επιχειρήσεων σε θέματα Marketing, Οικονομικών Υπηρεσιών, Γραμματειακής υποστήριξης εξ αποστάσεως, Τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης. Τηλέφωνο 210-9015539 Λογιστικό γραφείο - NEXUS management consultants - Φοροτεχνικοί Αίτηση για υπαγωγή στο άρθρο 99 από τη γαλακτοβιομηχανία ΑΓΝΟ

24 Δεκεμβρίου 2012

Αίτηση για υπαγωγή στο άρθρο 99 από τη γαλακτοβιομηχανία ΑΓΝΟ

Αίτηση για υπαγωγή στο άρθρο 99 από τη γαλακτοβιομηχανία ΑΓΝΟ

http://www.nexusmanagementconsultants.gr/2012/12/Aithsh-gia-ypagvgh-sto-arthro-99-apo-th-galaktobiomhxania-AGNO.html

Αίτηση για υπαγωγή στο άρθρο 99 από τη γαλακτοβιομηχανία ΑΓΝΟ

Αίτηση για υπαγωγή στο άρθρο 99 κατέθεσε στο πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης η γαλακτοβιομηχανία ΑΓΝΟ, σχεδόν 10 χρόνια μετά την ιδιωτικοποίησή της.


Η εταιρεία κατέθεσε - όπως είθισται σε αυτές τις περιπτώσεις- και αίτημα προσωρινών μέτρων προστασίας από τους πιστωτές.

Η ΑΓΝΟ είναι γνωστό ότι αντιμετώπιζε προβλήματα και προ κρίσης και εμφάνιζε ζημιογόνα αποτελέσματα. Το μερίδιο αγοράς της έχει υποχωρήσει κάτω από το 2% και τελευταία οι εργαζόμενοι στο εργοστάσιο του Λαγκαδά λάμβαναν τον μισθό τους με σημαντική καθυστέρηση.

Η συνεταιριστική γαλακτοβιομηχανία είχε περάσει το 2003 στην ιδιοκτησία του ομίλου τυροκομικών προϊόντων Κολιός έπειτα από διαγωνισμό που είχε προκηρύξει η Αγροτική Τράπεζα.

  • http://www.nexusmanagementconsultants.gr/2012/12/Aithsh-gia-ypagvgh-sto-arthro-99-apo-th-galaktobiomhxania-AGNO.html

ΑΓΝΟ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ Α.Ε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια, ερωτήσεις ή παρατηρήσεις εδώ :

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ