Φορολογικός σχεδιασμός και έγκαιρη πληροφόρηση στην Διοίκηση των Μικρών και Μεσαίων Επιχειρήσεων σε θέματα Marketing, Οικονομικών Υπηρεσιών, Γραμματειακής υποστήριξης εξ αποστάσεως, Τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης. Τηλέφωνο 210-9015539 Λογιστικό γραφείο - NEXUS management consultants - Φοροτεχνικοί Άκυρο στις 164 απομακρύνσεις εφοριακών

21 Δεκεμβρίου 2012

Άκυρο στις 164 απομακρύνσεις εφοριακών

Άκυρο στις 164 απομακρύνσεις εφοριακών

Άκυρο στις 164 απομακρύνσεις εφοριακών

Άκυρο στις 164 απομακρύνσεις εφοριακών

Μετά τις έντονες αντιδράσεις από το ΠΑΣΟΚ και από τη ΔΗΜΑΡ, πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Μέγαρο Μαξίμου σύσκεψη του υπουργού Επικρατείας Δημ. Σταμάτη με τον υφυπουργό Οικονομικών Γ. Μαυραγάνη, τον εισηγητή του ΚΤΕ Οικονομικών του ΠΑΣΟΚ Φίλιππο Σαχινίδη και τον γραμματέα της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος Γ. Μανιάτη. Σύμφωνα με πληροφορίες, στη σύσκεψη αποφασίστηκε να «παγώσει» προσωρινά η απόφαση Μαυραγάνη και το θέμα να διευθετηθεί από τους πολιτικούς αρχηγούς.

Στη χθεσινή σύσκεψη οι κ.κ. Φ. Σαχινίδης και Γ. Μανιάτης ανέφεραν ότι το ΠΑΣΟΚ δεν έχει έχει αντίρρηση για νέες τοποθετήσεις ή μετακινήσεις. Ωστόσο ζήτησαν αυτές να γίνονται στα όρια του νέου θεσμικού πλαισίου όπου τα στελέχη αξιολογούνται στη βάση κριτηρίων και επιδόσεων.

Την ίδια ώρα, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εφοριακών προαναγγέλλει ότι θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη μετά τις αποφάσεις του υφυπουργού Οικονομικών Γ. Μαυραγάνη για τις «επανατοποθετήσεις» προϊσταμένων, διευθυντών και υποδιευθυντών σε εφορίες, ελεγκτικά κέντρα και ΣΔΟΕ τονίζοντας ότι οι κρίσεις αυτές επαναφέρουν πρακτικές και λογικές «Μαυρογιαλούρου».

Με ανακοίνωσή της η ΠΟΕ- Δ.Ο.Υ καλεί τη Δικαιοσύνη να παρέμβει και να ερευνήσει αν τηρήθηκαν το Σύνταγμα και οι Νόμοι και κυρίως αν οι αποφάσεις του υπουργείου Οικονομικών εξυπηρετούν το δημόσιο συμφέρον ή το ιδιωτικό συμφέρον όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά. Οι εφοριακοί επισημαίνουν ότι «είναι προκλητικό, σε μια περίοδο όπου οι φορολογικές υπηρεσίες δέχονται πρωτοφανή κοινωνική πίεση και πρέπει να αντιμετωπίσουν ένα δυσβάσταχτο φορολογικό βάρος κάποιοι να επιλέγουν στελέχη, χωρίς μετρήσιμα, ενιαία, διαφανή και αντικειμενικά κριτήρια».http://www.imerisia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια, ερωτήσεις ή παρατηρήσεις εδώ :

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ