Φορολογικός σχεδιασμός και έγκαιρη πληροφόρηση στην Διοίκηση των Μικρών και Μεσαίων Επιχειρήσεων σε θέματα Marketing, Οικονομικών Υπηρεσιών, Γραμματειακής υποστήριξης εξ αποστάσεως, Τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης. Τηλέφωνο 210-9015539 Λογιστικό γραφείο - NEXUS management consultants - Φοροτεχνικοί Aύξηση του τέλους επιτηδεύματος εξετάζει το υπουργείο Οικονομικών

6 Δεκεμβρίου 2012

Aύξηση του τέλους επιτηδεύματος εξετάζει το υπουργείο Οικονομικών

Aύξηση του τέλους επιτηδεύματος εξετάζει το υπουργείο Οικονομικών

Auksisi-tou-telous-epithdeumatos-eksetazei-to-upourgeio-Oikonomikvn
Tην αύξηση του τέλους επιτηδεύματος στα 550-650 ευρώ για τους αυτοαπασχολούμενους και στα 900-1.000 ευρώ για όλες τις επιχειρήσεις εξετάζει το υπουργείο Οικονομικών, προκειμένου να εξοικονομήσει τους αναγκαίους πόρους και να μειώσει τη φορολογική επιβάρυνση για τις οικογένειες με παιδιά.

Aύξηση του τέλους επιτηδεύματος εξετάζει το υπουργείο Οικονομικών


Μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσε το σχέδιο για φορολόγηση με συντελεστή 45% των εισοδημάτων άνω των 25.000 ευρώ, το υπουργείο Οικονομικών εξετάζει εναλλακτικά σενάρια.

Επικρατέστερο είναι η επιβολή του συντελεστή 45% για το τμήμα του εισοδήματος άνω των 48.000 ευρώ ή ακόμη υψηλότερα.


Εν όψει του κινδύνου να προκληθεί ρήγμα στον κυβερνητικό συνασπισμό, αναζητείται επειγόντως ένας συμβιβασμός, καθώς το φορολογικό νομοσχέδιο πρέπει να κατατεθεί στη Βουλή έως τις 11 Δεκεμβρίου, ως προαπαιτούμενο για την καταβολή της δόσης.

Χθες, ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς είχε συνεργασία για το θέμα με τον κ. Γιάννη Στουρνάρα, ενόψει και της σημερινής συνάντησης του υπουργού Οικονομικών με τους εκπροσώπους των δύο κομμάτων της συμπολίτευσης.Την ίδια στιγμή, το ΠΑΣΟΚ καθιστούσε σαφές πως η συμφωνία του δεν είναι δεδομένη, ενώ η ΔΗΜΑΡ επέμενε σε ριζική αλλαγή όλης της δομής του φορολογικού.http://news.kathimerini.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια, ερωτήσεις ή παρατηρήσεις εδώ :

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ