Φορολογικός σχεδιασμός και έγκαιρη πληροφόρηση στην Διοίκηση των Μικρών και Μεσαίων Επιχειρήσεων σε θέματα Marketing, Οικονομικών Υπηρεσιών, Γραμματειακής υποστήριξης εξ αποστάσεως, Τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης. Τηλέφωνο 210-9015539 Λογιστικό γραφείο - NEXUS management consultants - Φοροτεχνικοί Εάν επιτευχθούν οι στόχοι δεν θα υπάρξουν επιπλέον μέτρα εντός του 2013, δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας.

5 Δεκεμβρίου 2012

Εάν επιτευχθούν οι στόχοι δεν θα υπάρξουν επιπλέον μέτρα εντός του 2013, δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας.

Εάν επιτευχθούν οι στόχοι δεν θα υπάρξουν επιπλέον μέτρα εντός του 2013, δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας.

Ean-epitefx8oun-oi-stoxoi-den-8a-yparjoun-epipleon-metra-entos-tou-2013-dhlvse-o-upourgos-Oikonomikvn-Giannhs-Stournaras

Προς το παρόν τα μέτρα που έχουν ληφθεί φτάνουν, δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας, τονίζοντας πως εάν επιτευχθούν οι στόχοι δεν θα υπάρξουν επιπλέον μέτρα εντός του 2013.

Εάν στο Eurogroup,  δεν υπήρχε συμφωνία, η Ελλάδα θα κατέρρεε πλήρως


Σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ, ο υπουργός, ωστόσο, είπε ότι «αν νερώσουμε το κρασί μας για παράδειγμα στο θέμα της φορολογικής μεταρρύθμισης, θα υπάρξει πίεση για παραπάνω μέτρα».

Ο κ.Στουρνάρας υπογράμμισε ότι η εκταμίευση της επόμενης δόσης θα εξαρτηθεί από την επιτυχία του προγράμματος επαναγοράς των ελληνικών ομολόγων και παρέπεμψε για τις τελικές αποφάσεις στην επόμενη Σύνοδο.

Ξεκαθάρισε ότι η συμμετοχή στο πρόγραμμα είναι εθελοντική, διευκρινίζοντας ότι δεν πρόκειται να δοθεί πολιτική εντολή για τα ασφαλιστικά ταμεία, τα οποία θα κρίνουν ανεξάρτητα εάν επιθυμούν να συμμετέχουν.

Αναφερόμενος στο πρόσφατο Eurogroup, τόνισε πως αν δεν υπήρχε συμφωνία, η Ελλάδα θα κατέρρεε πλήρως και θα αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα με τις τράπεζες, τα τρόφιμα και τα φάρμακα.

Ο κ.Στουρνάρας τόνισε ότι η κυβέρνηση διαπραγματεύτηκε τη συμφωνία και δηλώνει ευχαριστημένος, αν και το πρόγραμμα-όπως δηλώνει-είναι εμπροσθοβαρές, κάτι το οποίο δεν επιθυμούσε.

«Προς το παρόν φαίνεται να πετυχαίνουμε» υπογράμμισε και πρόσθεσε ότι είναι ανάγκη να διαφυλαχθούν όσα έχει πετύχει η κυβέρνηση μέχρι σήμερα. «Είμαστε μία τρικομματική κυβέρνηση όπου ο καθένας έχει την άποψή του», δηλώνει ο κ. Στουρνάρας προκειμένου να δώσει έμφαση στη δυσκολία του κυβερνητικού έργου.

Πηγή: news.in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια, ερωτήσεις ή παρατηρήσεις εδώ :

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ