Φορολογικός σχεδιασμός και έγκαιρη πληροφόρηση στην Διοίκηση των Μικρών και Μεσαίων Επιχειρήσεων σε θέματα Marketing, Οικονομικών Υπηρεσιών, Γραμματειακής υποστήριξης εξ αποστάσεως, Τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης. Τηλέφωνο 210-9015539 Λογιστικό γραφείο - NEXUS management consultants - Φοροτεχνικοί Εκτύπωσε καρτέλα ενσήμων ΙΚΑ μέσω internet

1 Δεκεμβρίου 2012

Εκτύπωσε καρτέλα ενσήμων ΙΚΑ μέσω internet

Εκτύπωσε καρτέλα ενσήμων ΙΚΑ μέσω internet  

http://www.nexusmanagementconsultants.gr/2012/12/Ektypvse-kartela-enshmvn-IKA-mesv-internet.html

ΙΚΑ - Εκτύπωσε καρτέλα ενσήμων ασφαλισμένων μέσω internet 


Εκτύπωση αποσπάσματος ατομικού λογαριασμού ΙΚΑ μέσω internet

ΙΚΑ - Εκτύπωσε καρτέλα ενσήμων ασφαλισμένων μέσω internet 

Διαβάστε για τη δυνατότητα εκτύπωση της καρτέλας ενσήμων ασφαλισμένων του ΙΚΑ (Αποσπάσματος ατομικού λογαριασμού) μέσω από την ηλεκτρονική πύλη www.ermis.gov.gr.

Πατήστε εδώ για να εγγραφείτε στο www.ermis.gov.gr


Η ηλεκτρονική υπηρεσία είναι διαθέσιμη μέσω διαδικτύου για τους πολίτες από τον Μάιο του 2011, οι οποίοι είναι ασφαλισμένοι στο ΙΚΑ. Μέσω αυτής της υπηρεσίας οι πολίτες είναι σε θέση να εκδώσουν on-line και τυπώσουν απόσπασμα ατομικού λογαριασμού ΙΚΑ για τα έτη 2002 έως και σήμερα.

Για να χρησιμοποιήσετε την Ηλεκτρονική Υπηρεσία, θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε και να συνδεθείτε στο site www.ermis.gov.gr (δίνοντας όνομα χρήστη και κωδικό πρόσβασης).


Πατήστε εδώ για να εγγραφείτε στο www.ermis.gov.grΕπισκέπτεστε ένα οποιαδήποτε ΚΕΠ και πιστοποιείτε την εγγραφή σας προσκομίζοντας:


•    Νέα Αδεια Οδήγησης ή Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας ή Διαβατήριο
•    Το όνομα χρήστη (username) που εισάγατε στο ermis.gov.gr
•    Το βιβλιάριο υγείας σας ή ένα απόσπασμα ατομικού λογαριασμού ασφάλισης

Η διαδικασία αυτή γίνεται μόνο μία φορά και σας επιτρέπει πρόσβαση στην καρτέλα των ενσήμων σας ανά πάσα στιγμή και για κάθε χρήση. Αξίζει να σημειώσουμε ότι οι υπάλληλοι του ΙΚΑ προτρέπουν τους ασφαλισμένους να κάνουν χρήση της υπηρεσίας, δίνοντας οδηγίες, αλλά στα ΚΕΠ πιθανόν θα πρέπει να «ψάξετε» για να βρείτε τον υπάλληλο που θα γνωρίζει πως γίνεται η διαδικασία.

Express.gr

http://www.nexusmanagementconsultants.gr/2012/12/Ektypvse-kartela-enshmvn-IKA-mesv-internet.html

Εκτύπωση αποσπάσματος ατομικού λογαριασμού ΙΚΑ μέσω internet


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια, ερωτήσεις ή παρατηρήσεις εδώ :

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ