Φορολογικός σχεδιασμός και έγκαιρη πληροφόρηση στην Διοίκηση των Μικρών και Μεσαίων Επιχειρήσεων σε θέματα Marketing, Οικονομικών Υπηρεσιών, Γραμματειακής υποστήριξης εξ αποστάσεως, Τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης. Τηλέφωνο 210-9015539 Λογιστικό γραφείο - NEXUS management consultants - Φοροτεχνικοί Ελληνικό χρέος : Παράταση στην επαναγορά του

10 Δεκεμβρίου 2012

Ελληνικό χρέος : Παράταση στην επαναγορά του

Ελληνικό χρέος : Παράταση στην επαναγορά του

Ellhniko-xreos-Paratash-sthn-epanagora-tou

Ελληνικό χρέος : Παράταση στην επαναγορά του

Το ενδεχόμενο παράτασης της περιόδου αποδοχής προσφορών στο πλαίσιο της διαδικασίας επαναγοράς εξετάζει η ελληνική κυβέρνηση, σύμφωνα με όσα μεταδίδει το Dow Jones Newswires, επικαλούμενο πηγές προσκείμενες στo deal.

Την ίδια ώρα, καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν στο Capital.gr ότι τίποτα δεν αποκλείεται, ενώ το ζήτημα της τελικής «αποτίμησης» της επαναγοράς συζητείται σήμερα σε τηλεδιάσκεψη του Euro Working Group. Στην τηλεδιάσκεψη αναμένεται να εξεταστούν όλες οι τεχνικές λεπτομέρειες της διαδικασίας και να γίνει μία πιο ουσιαστική εκτίμηση της κατάστασης.

Σε αυτό το πλαίσιο, από τη στιγμή που σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες, το ποσό που συγκεντρώθηκε δεν έφτασε τελικά τα 30 δισ. ευρώ (εκτιμάται μεταξύ 26-28 δισ. ευρώ) θα πρέπει να εξεταστούν όλες οι πιθανές λύσεις. Μία από αυτές είναι η μεγαλύτερη συμμετοχή των ελληνικών τραπεζών, οι οποίες είχε αποφασιστεί να λειτουργήσουν ως... back up, προσφέροντας στην αρχή ένα μεγάλο ποσοστό των ομολόγων που κατέχουν. Οι τράπεζες θα μπορούσαν να διαθέσουν και τα υπόλοιπα ομόλογα, κλείνοντας την «τρύπα» για την επίτευξη του στόχου.


Πηγή:www.capital.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια, ερωτήσεις ή παρατηρήσεις εδώ :

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ