Φορολογικός σχεδιασμός και έγκαιρη πληροφόρηση στην Διοίκηση των Μικρών και Μεσαίων Επιχειρήσεων σε θέματα Marketing, Οικονομικών Υπηρεσιών, Γραμματειακής υποστήριξης εξ αποστάσεως, Τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης. Τηλέφωνο 210-9015539 Λογιστικό γραφείο - NEXUS management consultants - Φοροτεχνικοί Δύο συνεργάτες του Παπακωνσταντίνου κατέθεσαν στον οικονομικό εισαγγελέα

4 Ιανουαρίου 2013

Δύο συνεργάτες του Παπακωνσταντίνου κατέθεσαν στον οικονομικό εισαγγελέα

Δύο συνεργάτες του Παπακωνσταντίνου κατέθεσαν στον οικονομικό εισαγγελέαHSBC, Λαγκαρντ, λιστα, Παπακωνσταντινου, τραπεζες,
Κάτω από άκρα μυστικότητα κατέθεσαν δύο από τους στενούς συνεργάτες του Γιώργου Παπακωνσταντίνου στους οικονομικούς εισαγγελείς για την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ .

Οι καταθέσεις έγιναν στο πλαίσιο της έρευνας που διεξάγεται, προκειμένου να εξακριβωθεί το οργανόγραμμα του γραφείου του πρώην υπουργού Οικονομικών, δεδομένου ότι ο ίδιος ο κ. Παπακωνσταντίνου είχε καταθέσει ενώπιον της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας ότι είχε δώσει τη λίστα για φύλαξη στο γραφείο του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο μάρτυρες (γυναίκα η μία εξ αυτών) ρωτήθηκαν ποιος μετέτρεψε τα αρχεία της λίστας από το CD (μορφή Excel), που είχε παραδοθεί σε USB και αν γνωρίζουν ποιος έδωσε την εντολή για την αφαίρεση των τριών ονομάτων που περιέχονταν στη λίστα.

Εάν εντοπιστεί το πρόσωπο που έκανε την αλλαγή και την αφαίρεση των ονομάτων των εξαδέλφων του πρώην υπουργού, θα διωχθεί επίσης ποινικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια, ερωτήσεις ή παρατηρήσεις εδώ :

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ