Φορολογικός σχεδιασμός και έγκαιρη πληροφόρηση στην Διοίκηση των Μικρών και Μεσαίων Επιχειρήσεων σε θέματα Marketing, Οικονομικών Υπηρεσιών, Γραμματειακής υποστήριξης εξ αποστάσεως, Τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης. Τηλέφωνο 210-9015539 Λογιστικό γραφείο - NEXUS management consultants - Φοροτεχνικοί Παπακωνσταντίνου: Δεν γνώριζα ότι υπήρχαν συγγενείς μου στη λίστα

8 Ιανουαρίου 2013

Παπακωνσταντίνου: Δεν γνώριζα ότι υπήρχαν συγγενείς μου στη λίστα

Παπακωνσταντίνου: Δεν γνώριζα ότι υπήρχαν συγγενείς μου στη λίστα

Άγνοια για τα ονόματα των συγγενών του που περιλαμβάνονταν στην αρχική «λίστα Λαγκάρντ» δήλωσε ο πρώην υπουργός Οικονομικών, μιλώντας απόψε σε εκπομπή της ΝΕΤ, ενώ παράλληλα αρνήθηκε ότι ήταν εκείνος που προχώρησε στην αλλοίωση των στοιχείων της λίστας, αποφεύγοντας πάντως να διατυπώσει, στην παρούσα φάση, τις όποιες υποψίες του.

«Δεν γνώριζα ότι υπήρχαν συγγενείς μου μέσα στη λίστα. Εαν το γνώριζα, αυτή την περίφημη λαθροχειρία, δεν θα μπορούσα να την κάνω από την αρχή;» είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου, απαντώντας στα σχετικά ερωτήματα, ενώ σημείωσε ότι ποτέ δεν είχε συζήτηση με τις ξαδέλφες του για το αν υπήρχαν λογαριασμοί τους σε ξένες τράπεζες.

Ο κ.Παπακωνσταντίνου αρνήθηκε επίσης τους ισχυρισμούς ότι προέβη ο ίδιος σε αλλοίωση της πρωτότυπης «λίστας Λαγκάρντ» και ζήτησε να γίνει ο απαραίτητος έλεγχος από την Υπηρεσία Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και οι τεχνικές πραγματογνωμοσύνες για να διαπιστωθεί ποιος έκανε την αλλοίωση των αρχείων.

« Έχω σκέψεις και υποψίες» είπε χαρακτηριστικά, αποφεύγοντας πάντως να αναφερθεί σε κάποιο πρόσωπο.

Πηγή: imerisia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια, ερωτήσεις ή παρατηρήσεις εδώ :

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ