Φορολογικός σχεδιασμός και έγκαιρη πληροφόρηση στην Διοίκηση των Μικρών και Μεσαίων Επιχειρήσεων σε θέματα Marketing, Οικονομικών Υπηρεσιών, Γραμματειακής υποστήριξης εξ αποστάσεως, Τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης. Τηλέφωνο 210-9015539 Λογιστικό γραφείο - NEXUS management consultants - Φοροτεχνικοί Παραιτήθηκε από το ΤΑΙΠΕΔ η Ελένη Παπακωνσταντίνου

2 Ιανουαρίου 2013

Παραιτήθηκε από το ΤΑΙΠΕΔ η Ελένη Παπακωνσταντίνου

Παραιτήθηκε από το ΤΑΙΠΕΔ η Ελένη Παπακωνσταντίνου

Παπακωνσταντινου, λιστα, Λαγκαρντ, HSBC, τραπεζες, LISTA-LAGARDE-PAPAKWNSTANTINOU-ΛΙΣΤΑ-ΛΑΓΚΑΡΝΤ-ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Παραιτήθηκε από το ΤΑΙΠΕΔ η Ελένη Παπακωνσταντίνου

Την παραίτησή της από το Συμβούλιο Εμπειρογνωμόνων του ΤΑΙΠΕΔ υπέβαλε σήμερα η Ελένη Παπακωνσταντίνου, εξαδέλφη του πρώην υπουργού Οικονομικών Γιώργου Παπακωνσταντίνου που εμπλέκεται στην υπόθεση της λίστας Λαγκάντ.

Σε επιστολή της προς τη διοίκηση του Ταμείου, η κυρία Παπακωνσταντίνου, εξαδέλφη σημειώνει μεταξύ άλλων, ότι η δημόσια μνεία του ονόματός της αναφορικά με την υπόθεση της τράπεζας HSBC είναι αστήρικτη, ενώ αναφερόμενη στην τραπεζική κατάθεση που διατηρεί, δηλώνει ότι είναι νόμιμη και ότι συνιστά περιουσία της ιδίας και του συζύγου της.
Ωστόσο, υποβάλλει την παραίτησή της, για να μην αμφισβητηθεί η ομαλή λειτουργία του ΤΑΙΠΕΔ και να διευκολυνθεί η διοίκησή του.
Η κυρία Παπακωνσταντίνου, είχε τοποθετηθεί στο Συμβούλιο Εμπειρογνωμόνων του Ταμείου στις 20 Σεπτεμβρίου, ως νομική σύμβουλος.http://www.ethnos.gr

Συγγενείς του Παπακωνσταντίνου τα νέα πρόσωπα στην αυθεντική λίστα Λαγκάρντ

LISTA-LAGARDE-PAPAKWNSTANTINOU-ΛΙΣΤΑ-ΛΑΓΚΑΡΝΤ-ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Συγγενείς του Παπακωνσταντίνου τα νέα πρόσωπα στην αυθεντική λίστα Λαγκάρντ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια, ερωτήσεις ή παρατηρήσεις εδώ :

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ