Φορολογικός σχεδιασμός και έγκαιρη πληροφόρηση στην Διοίκηση των Μικρών και Μεσαίων Επιχειρήσεων σε θέματα Marketing, Οικονομικών Υπηρεσιών, Γραμματειακής υποστήριξης εξ αποστάσεως, Τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης. Τηλέφωνο 210-9015539 Λογιστικό γραφείο - NEXUS management consultants - Φοροτεχνικοί Πρόσκληση σε γερμανικές εταιρείες για επενδύσεις

11 Ιανουαρίου 2013

Πρόσκληση σε γερμανικές εταιρείες για επενδύσεις

O υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας

Πρόσκληση σε γερμανικές εταιρείες για επενδύσεις

Κάλεσμα σε γερμανικές εταιρείες να επενδύσουν στην Ελλάδα

Κάλεσμα σε γερμανικές εταιρείες να επενδύσουν στην Ελλάδα απηύθυνε χθες ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας, ο οποίος διατύπωσε την εκτίμηση για ισοσκελισμένο ισοζύγιο τρεχουσών συναλλαγών το 2013.

Μιλώντας σε εκδήλωση του Ελληνογερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου, ο κ. Στουρνάρας ανέφερε πως οι γερμανικές εξαγωγές προς την Ελλάδα έχουν μειωθεί και οι επενδύσεις παραμένουν σε χαμηλά επίπεδα. «Αυτό μπορεί να αλλάξει» είπε και αναφέρθηκε στους ακόλουθους τομείς:
Η γερμανική τεχνογνωσία στην αξιοποίηση ανανεώσιμων πηγών ενέργειας μπορεί να συνδυαστεί με τους αυξημένους φυσικούς πόρους της χώρας μας.
Η γερμανική εμπειρία στην περιβαλλοντικά φιλική διαχείριση απορριμμάτων μπορεί να συμβάλει στην επίτευξη του σχεδίου της χώρας για αλλαγή της διαχείρισης και αξιοποίησης των απορριμμάτων της.
Η αλλαγή αναπτυξιακού προτύπου της χώρας μπορεί να ευνοήσει τις γερμανικές εξαγωγές κεφαλαιουχικών αγαθών έναντι των καταναλωτικών αγαθών, των οποίων η ζήτηση υποχωρεί.
http://www.ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια, ερωτήσεις ή παρατηρήσεις εδώ :

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ