Φορολογικός σχεδιασμός και έγκαιρη πληροφόρηση στην Διοίκηση των Μικρών και Μεσαίων Επιχειρήσεων σε θέματα Marketing, Οικονομικών Υπηρεσιών, Γραμματειακής υποστήριξης εξ αποστάσεως, Τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης. Τηλέφωνο 210-9015539 Λογιστικό γραφείο - NEXUS management consultants - Φοροτεχνικοί Διασταύρωση στοιχείων από γυμναστήρια, σχολές χορού, ωδεία

22 Φεβρουαρίου 2013

Διασταύρωση στοιχείων από γυμναστήρια, σχολές χορού, ωδεία

Διασταύρωση στοιχείων από γυμναστήρια, σχολές χορού, ωδεία


Δαπάνες σε γυμναστήρια, σχολές χορού, ωδεία, θα "γράφει" η εφορία

Τα στοιχεία των πελατών τους υποχρεώνονται να αποστείλουν στο ΥΠΟΙΚ έως το τέλος Φεβρουαρίου μια σειρά από επιχειρήσεις, όπως είναι τα γυμναστήρια, τα ωδεία, τα κέντρα αισθητικής, οι σχολές οδήγησης, σχολές χορού, πολεμικών τεχνών κ.ά.

Θα πρέπει να αποστείλουν ουσιαστικά τον ΑΦΜ των πελατών τους για τη χρήση 2011, προκειμένου η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων να προχωρήσει σε μία σειρά από διασταυρώσεις.
Ειδικότερα, η εφορία θα αθροίζει όλες τις δαπάνες των φορολογούμενων στις παραπάνω επιχειρήσεις, προκειμένου να υπολογίζει με περισσότερη ακρίβεια το ποσό της ανάλωσης κεφαλαίου (αποταμίευσης) που μπορούν να επικαλεστούν οι φορολογούμενοι για να δικαιολογήσουν τεκμήρια.

Επίσης, θα αποστέλλουν στη ΓΓΠΣ τα στοιχεία των πελατών τους τα φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης ξένων γλωσσών, ιδιωτικά ΙΕΚ και εργαστήρια ελευθέρων σπουδών, προκειμένου να γίνεται διασταύρωση με τις αντίστοιχες δαπάνες που δηλώνουν οι φορολογούμενοι.Πηγή:www.capital.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια, ερωτήσεις ή παρατηρήσεις εδώ :

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ