Φορολογικός σχεδιασμός και έγκαιρη πληροφόρηση στην Διοίκηση των Μικρών και Μεσαίων Επιχειρήσεων σε θέματα Marketing, Οικονομικών Υπηρεσιών, Γραμματειακής υποστήριξης εξ αποστάσεως, Τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης. Τηλέφωνο 210-9015539 Λογιστικό γραφείο - NEXUS management consultants - Φοροτεχνικοί Κ.Μητσοτάκης: «Να γίνουν απολύσεις στο Δημόσιο»

26 Φεβρουαρίου 2013

Κ.Μητσοτάκης: «Να γίνουν απολύσεις στο Δημόσιο»

Κ.Μητσοτάκης: «Να γίνουν απολύσεις στο Δημόσιο»

Κωνσταντίνος Μητσοτάκης: «Να γίνουν απολύσεις στο Δημόσιο»

Κωνσταντίνος Μητσοτάκης: «Να γίνουν απολύσεις στο Δημόσιο»

Να μειωθεί το κράτος και η γραφειοκρατία. Αλλά για να έχουμε μικρότερο κράτος θα πρέπει να γίνουν απολύσει στο Δημόσιο. Το επεσήμανε τη Δευτέρα ο πρώην πρωθυπουργός Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, κατά την παρουσίαση του βιβλίου του ιδρύματος «Κωνσταντίνος Κ. Μητσοτάκης» με τίτλο: «Μπροστά από την εποχή της. Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας 1990 - 1993».


«Δεν είναι σοβαρό να λέμε ότι θα κάνουμε εξυγίανση του δημοσίου χωρίς να κάνουμε απολύσεις στον ευρύτερο δημόσιο τομέα. Δεν γίνεται μικρότερο κράτος χωρίς λιγότερους υπαλλήλους», σημείωσε χαρακτηριστικά.
Ο Κ. Μητσοτάκης εκτίμησε ακόμα ότι με τους ρυθμούς που βαδίζουμε σήμερα, η χώρα δεν θα βουλιάξει αλλά η ανάκαμψη θα αργήσει πολύ να έρθει. Για το λόγο αυτό, πρόσθεσε, χρειαζόμαστε μεγαλύτερη ταχύτητα, άθροιση δυνάμεων και ένα ελάχιστο εθνικής ομοψυχίας. «Πρέπει να δώσουμε τη μάχη μαζί, χωρίς αντεγκλήσεις, χωρίς να μας απασχολούν θέματα που δεν έχουν ουσία, κινητοποιώντας όλες τις δυνάμεις του έθνους», κατέληξε.http://www.imerisia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια, ερωτήσεις ή παρατηρήσεις εδώ :

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ